Ogródek AGNESS cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.4

Post »

Iguś, mam nadzieję, że mimo to zawitasz w moje okolice :) Za moment dam zdjęcie w Twoim wątku :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Moniś Igunia ma rację, zrobimy Ci nalot i wyzbieramy wszystkie grzyby :wink: :D A tak na poważnie, to cudowna sprawa zbierać grzyby na własnej posesji :D ja marchewkę, a Ty grzybki :shock: super :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, obawiam się, że marchewka na tych moich kwaśnych piachach nie urosłaby :lol: :lol:
W tym roku grzybów już nie będzie, ale zapraszam w przyszłym :) Mam nadzieję, że będzie ich dużo więcej :) Dwa czy trzy lata temu tak obrodziły, że trzeba było uważać, żeby nie rozdeptać :lol: :lol: Z kolei będąc jeszcze w zaawansowanej ciąży pojechałam z M na tydzień na konferencję. Był początek września. Po powrocie do domu z samej posesji zebraliśmy 11 reklamówek podgrzybków :shock: :lol: :lol: Niestety, rzadko zdarza się taki wysyp...
AFRYKA
Mój ogród.
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Kurcze widzę , że w tym roku wszędzie z grzybkami krucho....
W tamtym roku u mnie był taki wysyp , że zbieraliśmy tylko te ładniejsze , w tym roku natomiast byłam raz i znalazłam kilka sztuk , ale niestety nie nadawały się do czegokolwiek....musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać do przyszłego roku :D :D
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

No i po zimie nastała piękna jesień,tak jak wyrokowalaś,że jeszcze na tarasie posiedzimy.U nas dzisiaj słonecznie.Twoje b arwy jesieni urzekające tak jakbyś je podrasowała kolorem.Widzę ,że u Ciebie hortusia też przyjęła taki bordowy kolor jak u Neli.Agnieszko u mnie pelargonie też przeżyły pod śniegiem a i begonie w skrzynkach też są w niezłej kondycji.Pięknie i barwnie u Ciebie.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś tylko zazdrościć można takiego grzybobrania pod samym domkiem :D a i wypoczynek jaki cudowny na łonie natury wśród wspaniałych drzew i ten zapach :shock: bajka. Masz wczasy okrągły rok :wink: :D

Reniu ja również mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie większy wysyp grzybków, bo w tym roku to nawet nie mam nasuszonych na święta do kapustki i barszczyku :roll:

Aniu kolorki są naprawdę tak niesamowicie intensywne, że napatrzeć się nie mogę, a jeszcze ciągłe deszcze je nabłyszczają, że aż lśnią :D Ja na zdjęcia wrzucam zawsze tylko odrobinę cienia, wtedy są wyraźniejsze :D Moje pelargonie i begonie których nie schowałam nadal stoją na dworze i pięknie kwitną :D One są niesamowite, dosłownie niezniszczalne :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko witaj w tym roku u Ciebie też nie mam grzybów w lesie ?
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Agness, szczęściaro,
u mnie chryzantemy i begonie których nie chowałam, zostały zmasakrowane przez deszcz i śnieg. Szkoda trochę, bo jeszcze miesiąc spokojnie mogły cieszyć oko. Ale trudno się mówi. Nauczka na przyszły rok.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, twierdzę, że mieszkam na permanentnym pikniku :lol: :lol:
Nareszcie przestało padać, lecę do ogrodu :)
Miłego dnia :)
AFRYKA
Mój ogród.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko, u mnie jest słoneczko. ;:3
Wyślę trochę do Ciebie. :wink:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu niestety do tej pory nie było grzybków, teraz pojawiło się trochę zieloneczek, ale też niezbyt dużo. :( Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie lepiej, ponieważ uwielbiam zbierać grzybki :D

Aguś szkoda Twoich kwiatuszków, piszesz, że nawet chryzantemy oberwały od mrozu :shock: U mnie pelargonie całkiem nieźle wyglądają, mimo, że były całe przysypane śniegiem, begonie to stały w zaciszku pomiędzy innymi roślinkami i też nadal kwitną :D muszę się przyznać, że dopiero wczoraj wieczorem wniosłam do domu jukki i draceny :oops: i jest ok, mimo, że szyby w samochodach skrobaliśmy 8) :lol:

Moniś miłej pracy w ogródku, u mnie też dziś nie pada, ale ja jestem uziemiona w pracy do piątku włącznie od rana do wieczora :( i ogródek czeka, mam nadzieję, że pogoda będzie niezła, to w sobotę bym wyszła popracować.

Iguś dziękuję za słoneczko :D , bardzo by się przydało, u mnie na szczęście już dziś nie pada, ale słoneczka ani widu, ani słychu.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, zapowiadają całkiem rozsądną pogodę na weekend :) Czytając Wasze posty kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że dobrze zrobiłam kończąc z etatami :lol: Szczęśliwa jestem, że mam taką możliwość.
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Agnieszko! Ciszę się, że jeszcze Ci kwitną pelargonie i masz piękne jesienne barwy. Oby jak najdłużej :!:
Awatar użytkownika
Ave
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2008, o 12:11

Post »

ja się chyba do Was przeniosę , bo u mnie leje i nic nie mogę zrobic w ogródku... buuuuuu
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Zostań u siebie Ewo, wszędzie leje. ;:47
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”