Działka szafir 44
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działka szafir 44
Dziewczyny ale czemu?
Mi żaba działa poprawnie.
Jedynie otwieram ją w nowej karcie i kopiuję linka ze zdjęciem.
Mi żaba działa poprawnie.
Jedynie otwieram ją w nowej karcie i kopiuję linka ze zdjęciem.
Aloj fajnie że tak szybko Cię do mnie przygnało i cieszę się że miło spędziłaś u mnie czas zaglądaj kiedy tylko chcesz będę Cię wypatrywać
A teraz zdjęcia które chciałam Wam pokazać ;
tak było oczywiście były co roku kwiatki
to początek zmian
ciąg dalszy prac
efekt końcowy
nawet nie wiem kiedy moja Sara zjawiła się do zdjęcia
a to panorama z boku

A teraz zdjęcia które chciałam Wam pokazać ;

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Greto dzięki za odwiedziny i pochwały
aż mnie tymi wychwalaniami zawstydziłaś co do tej systematyczności to różnie bywa ale staram się bardzo żeby było czysto a poza tym im częściej porządkuję tym szybciej to kończę i mam więcej czasu na odpoczynek i kawusię pozdrowienia

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Agnieszko widzę że masz szczęście bo mnie ani jedno ani drugie nie działa może dla tego że nie jestem zarejestrowana ale już przesyłam przez inną stronę bez problemu oto ona dla tych co nie mogą
przesyłać zdjęć jak do tej pory:
http://pl.tinypic.com/
dobrej nocki życzę Wam wszystkim do jutra pa
przesyłać zdjęć jak do tej pory:
http://pl.tinypic.com/
dobrej nocki życzę Wam wszystkim do jutra pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, fantastyczna ta narożna rabatka
Powiedz ,czy te białe kamyczki z czasem nie żółkną, np. od nawozów

Powiedz ,czy te białe kamyczki z czasem nie żółkną, np. od nawozów

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

Basiu długo Cię u mnie nie było pytasz czy kamyczki nie żółkną
mam już niektóre czwarty rok i muszę powiedzieć że nie żółkną co roku tam gdzie się da zdejmuję przepłukuję i jest tak jak widać na zdjęciach a kamyczki kładę na agrowłókninę i w ten sposób zabezpieczam je przed ziemią

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Fajnie te kamyczki rozjaśniają ogród
Małgosiu, pewnie bym odgapiła od Ciebie ten pomysł bo jest świetny ale mój synio zaraz by się zajął kamyczkami i poroznosił je po całym ogrodzie

Małgosiu, pewnie bym odgapiła od Ciebie ten pomysł bo jest świetny ale mój synio zaraz by się zajął kamyczkami i poroznosił je po całym ogrodzie

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

Pokażę jeszcze kilka zdjęć oto moja yuka w tym roku miała sześć kwiatów:

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Basiu to rzeczywiście nie możesz ze względu na dziecko ale nie martw się synuś dorośnie i wtedy będziesz mogła zrobić coś nowego w swoim ogródku wszystko przed Tobą

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Witaj Małgosiu
Z wielką przyjemnością odwiedziłem Twój ogród. Widać że urządzenie jego kosztowało Was dużo pracy a i efekt imponujący. Ciekawie wyglądają rabaty skalne pewnie nawiązujące do kamiennych ogrodów japońskich i tak mi się wydaje że będzie ich coraz więcej. Zachorowałem też na Sznaucerka
Z wielką przyjemnością odwiedziłem Twój ogród. Widać że urządzenie jego kosztowało Was dużo pracy a i efekt imponujący. Ciekawie wyglądają rabaty skalne pewnie nawiązujące do kamiennych ogrodów japońskich i tak mi się wydaje że będzie ich coraz więcej. Zachorowałem też na Sznaucerka

-
- 100p
- Od: 21 cze 2009, o 17:02
Witaj Małgosiu
spacerowałam po Twoim ogródeczku i patrzyłam na zmiany
włożyłaś mnóstwo pracy ale dzięki temu działka ma zupełnie inny wygląd .Jest tu pięknie i niezwykle przyjemnie 

- Aga2
- 200p
- Od: 31 mar 2009, o 11:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu ja z rewizytą. Juka dech zapiera . Ja wsadziłam już 4 lata temu, nadal nic
Troche może za dużo cienia ma a to przecież słoneczna roślina . W tym roku ładnie podrosła może może za rok.
Ja też od podstaw tworze ogród , Ci co zamawiają gotowe ogrody i ktoś za nich to robi ,tracą niezwykłą radoche tworzenia swojego najbliższego zakątka. Pozdrawiam Małgosiu i życzę wielu pomysłów, a dryk to masz do tedo, kamyczkami mie zakasowałaś

Ja też od podstaw tworze ogród , Ci co zamawiają gotowe ogrody i ktoś za nich to robi ,tracą niezwykłą radoche tworzenia swojego najbliższego zakątka. Pozdrawiam Małgosiu i życzę wielu pomysłów, a dryk to masz do tedo, kamyczkami mie zakasowałaś

Pozdrawia Agnieszka.
Mój ogród
Mój ogród
Witaj, Małgosiu!
Śliczny masz ogródek, widać, że jest bardzo zadbany a i pomysłow na jego upiększenie nie brakuje
Juka super!!!
Ciekawa jestem, ile ma lat? Moja juka kwitła tylko raz, teraz miała 2 lata przerwy i mam nadzieję, że w następnym sezonie doczekam się kwiatów.
Pozdrawiam serdecznie
Śliczny masz ogródek, widać, że jest bardzo zadbany a i pomysłow na jego upiększenie nie brakuje

Pozdrawiam serdecznie

- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
Małgosiu Twój ogród prezentuje się pięknie
Widać, ile pracy kosztował, ale efekty są powalające. Pięknie 

Witaj Małgosiu. Dopiero dzisiaj odwiedziłam Twój ogród po wakacjach i pragnę w pierwszej kolejności podziękowac za piękny kwiatuszek dla mnie(na str. 18). Nadrabiam zaleglości na forum. Mam jednak nadal niewiele czasu, więc jestem krótko i niecodziennie. Gratuluję kolejnych pomysłów!
Bardzo mi się podoba ogródek z kamykami!
Juka też kwitnie rewelacyjnie!
Skąd Ty masz tyle pomysłów?
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. 

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna