Storczyki Jolanty
- Jolusia
- 1000p
- Od: 25 gru 2008, o 19:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
trzynastka dziekuje za odwiedziny w moim watku. Storczkowy nalog doprowadza czlowieka do stworzenia najlepszych warunkow jakie tylko sa mozliwe dla naszych pupili a na bledach sie czlowiek najlepiej uczy. Wlasciwie Vandy nie sa trudne w uprawie jak inne storczki rowniez pod warunkiem ze stworzy im sie odpowiednie warunki co nie zawsze jest latwe.
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Re: Storczyki Jolanty
masz rację:) tylko zawsze człowiek chce przedobrzyć i nie zawsze to na dobre kwiatom wychodzi ;)
Jola Jola dziękować dziękować
Doszły w całości i śliczniutkie!!

- Jolusia
- 1000p
Gosiu ciesze sie ze wszystko sie udalo i niech wszystkim te rosliny ladnie rosna ;:2
- Jolusia
- 1000p
U mnie ponowne kwitnienie Dendrobium farmeri. To pierwszy raz kiedy moje Dendrobium drugi raz w roku kwitnie. Chyba wymiana substratu spowodowala to zjawisko co nie będę ukrywala bardzo mnie cieszy.

I nastepne kwitnienie Masdevali tylko ze tym razem kwiaty sa o wiele wieksze niz ostatniego razu i jeszcze ladniejsze.

Kolejne zdjecia jutro bo dzisiaj nie mam juz sil

I nastepne kwitnienie Masdevali tylko ze tym razem kwiaty sa o wiele wieksze niz ostatniego razu i jeszcze ladniejsze.

Kolejne zdjecia jutro bo dzisiaj nie mam juz sil

- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Masdevala niemnienne mnie zachwyca 

Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Ło matko jakie piękne włochate cuda! 

- renata75
- 1000p
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masdevalia, zjawiskowa piękny ma kolorek i ten meszek na niej, po prostu bajka.
Pozdrawiam :P
Pozdrawiam :P
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Obaj są super!!A dendrobium - niesamowite.Widziałam na wystawie nie mozna było przejść obok niego obojętnie.
- Jolusia
- 1000p
Mala_MI nietylko ciebie ale i mnie ona bardzo zachwyca. To latwa i tak sympatyczna roslina w uprawie. Po prostu nie mozna sie oprzec :P
kaisog1,renata75, Storczykowa wlasnie te jej wloski dodaja urody bo to tak zadko spotykane w swiecei storczyköw, przynajmniej mi sie tak wydaje :P
Grażyna Widera,asiula13 ja wlasnie zachorowalam na Dendrobia i zaraz kilka egzemplarzy przybylo do mojej kolekcji a maz jak zwykle musial cos wykombinowac aby sie troche miejsca zrobilo :P no i efekt juz jest
kaisog1,renata75, Storczykowa wlasnie te jej wloski dodaja urody bo to tak zadko spotykane w swiecei storczyköw, przynajmniej mi sie tak wydaje :P
Grażyna Widera,asiula13 ja wlasnie zachorowalam na Dendrobia i zaraz kilka egzemplarzy przybylo do mojej kolekcji a maz jak zwykle musial cos wykombinowac aby sie troche miejsca zrobilo :P no i efekt juz jest

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Coś cudownego i do tego jeszcze mają wołski
śliczne

- Jolusia
- 1000p
trzynastka niedosyc ze ona wlochata jest to jeszcze pachnie. Na poczatku cos mi sie ten zapach nie podobal za bardzo ale teraz uwazam go za calkiem ladny 

- Anusska
- 1000p
- Od: 10 paź 2008, o 15:59
Piękne
Uwielbiam te włoski na storczykach, strasznie mi się podobają - takie mieciutkie w dotyku... 
I gratuluję - przede wszystkim kwitnienia D. farmeri, szczególnie że, jak piszesz, jest to wielki sukces, bo już drugi raz w tym roku

I gratuluję - przede wszystkim kwitnienia D. farmeri, szczególnie że, jak piszesz, jest to wielki sukces, bo już drugi raz w tym roku