Pelagio Na początku chciałem kupić takie kule zakańczające balustrade schodową, ale zobaczyłem to cudo w kuchennej szufladzie.
Perowskie jakoś mi wyjątkowo dobrze rosną, chociaż nie na wszystkich miejscach jednakowo. Najlepiej od strony południowej i osłoniętej.
Wiolu Metoda jest bardzo prosta...wystarczy odpowiednio szeroka deska. Na niej rysujemy łuk i wycinamy wyrzynarką, albo jakimś innym narzędziem tnącym. Można by było wygiąć na mokro, ale nie robiłem tego wcześniej.
Aniu Choroby nikomu nigdy nie życzyłem, ale akurat ta trawiasta jest bardzo pozytywna...nie lecz się z niej.
Będziesz miała wiecej czasu to na pewno coś wybierzesz...najważniejsze, żeby mała wyzdrowiała.
Milko Sam się trochę dziwię, że dopiero teraz nastała moda na nie. A przecież nie są jakoś bardziej dostępne niż dawniej. No, ale jak już trwa to niech się chociaż długo utrzyma.
Dziś zrobiłem zdjęcia Kokornaka mieniącego się w słońcu...niestety teraz na dworze lekko przymroziło...więc jutro pewnie nie będzie ładnie wygladał.