Sprawdziłam... Anuś jeszcze raz dziękuję...

Boguśko... jakie czaruje...po prostu pokazuję to, co jeszcze jest u mnie.bogusia177 pisze:No tak ,,,Gabryśkaznowu czaruje swoimi fotkami ,,,, :P
Ja jeszcze nie wykopałam dalii, ale pewnie zrobię to w tym tygodniu.bogusia177 pisze:No dziś zdążyłam dalie wykopać ,,,tylko jeszcze nie są schowane ,,,,
a jak u Ciebie z pracą:P
Witaj goryczko...dzięki...goryczka143 pisze:Witaj Gabrysiu!
Ja też zabawię się w wyliczankę lilie, róże piękne byliny itp. A wszystko bardzo ładne.
Aniu, no to Ci współczuję...AniaDS pisze:o rany, jak u Ciebie jeszcze jesiennie![]()
cudnie![]()
u mnie gdzie rzucę aparatem..
to błoto, chlapa i brudny śnieg![]()
aż miło obejrzeć takie zdjęcia
Ewuniu, bo to oczko, to takie moje "oczko w głowie".gloriadei pisze:Podziwiam kolorki jesienne!![]()
![]()
Oczko to mistrzostwo świata!- zdjęcie jakby żywcem z jakiegoś katalogu ;)
tym bardziej podoba mi się, że nie mam choćby najmniejszej "dziury" z wodą u siebie
Powiem szczerze, że nie robię prawie nic... z wyjątkiem wyławiania opadłych liści.gloriadei pisze:Ile trzeba zrobić, aby przygotować je do zimy?
Aguś, to prawda... to takie ostatnie tchnienia lata...AGNESS pisze:Gabi niesamowicie piękna jest Twoja jesieńchryzantema bajeczna, cudownie wyglądają cyklamenki takie drobinki pomiędzy zielenią,
![]()
Gdyby nie było takiego ostrego załamania pogody, to pewnie teraz kwitłby w najlepsze...AGNESS pisze:a liliowiec niesamowity- tak bardzo późno kwitnie, i tyle pąków jeszcze
Ewo, ja mam tylko taką małą pompkę z fontanną i takim natryskiem z pyszczka żaby.gloriadei pisze:dziękuję za odpowiedź
bardzo mnie zachęciłaś tym nicnierobieniem![]()
zawsze dziwnie mi się kojarzyło z nawałem pracy, czyszczeniem filtrów, napowietrzaniem wody itd...
teraz pozostaje mi tylko znaleźć właściwe miejsce
Madziu, nie mdlej...Karolcia pisze:Gabi,zemdlałam na widok zdjęcia nr 2