Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1
Re: Po 50-tce we własnym ogrodzie !!!
Oj Stasiu,Stasiu. Szanuj męża swego ,bo możesz dostać gorszego 

- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane Dziewczyny!!!,
Ja kocham męża swego, jak siebie samego. I pamiętam o tym. Obcy człowiek, ale swój na własnej piersi wychodowany. (jak to mówił Pawlak o Kargulu.)
Śmiech to zdrowie, (ja z M):
Co ja jeszcze będę robić w ogródeczku: ano, musze wykonać następujące prace;
posadzić cebulki tulipanów, szfirków, krokusów, szachodnicy perskiej - 4 szt. (a co?) posadzić do ziemi (bo jest w doniczce) powojnika. Posadzić drzewko owocowe. Przesadzić krzak akacji, wykopać dalie (oj jest ich trochę, jest), obkopać róże (aby zbyt nie zmarzły) i jedną przesadzić. Przekopać w ostrą skibę mini ogródeczek-jarzyniaczek. Ciekawe, czy zdążę do następnej zimy to zrobić, ponieważ wolę siedzieć "na" kompie. na pewno jeszcze coś się znajdzie, ale mam sklerozę to nie pamietam. Mam pytanie, oto one:
Czy teraz jeszcze można dawać pod drzewa i krzewy nawóz jesienny. Kupiłam go, ale w tym roku zima jest jezienią, to nie wiem co robić. Już dziękuję za pomocne rady. aha, ja jeszcze zbieram liście z pod drzew liściastych
(ale to głupio brzmi) i sypię na kompostownik. Oczywiście muszę też nazbierać worki z liśćmi do zabezpieczenia roślin na zimę. (najczęściej są to drzewa liściaste-mieszczuchy!)
Ale jak widać, to się nie nudzę, bo tutaj z Wami, Kochani Ogrodnicy, bardzo milo spędzam czas.
No to nara, pa,
ps. czy ktoś już umie dodawać emotikony z dużej listy?

Ja kocham męża swego, jak siebie samego. I pamiętam o tym. Obcy człowiek, ale swój na własnej piersi wychodowany. (jak to mówił Pawlak o Kargulu.)
Śmiech to zdrowie, (ja z M):

Co ja jeszcze będę robić w ogródeczku: ano, musze wykonać następujące prace;
posadzić cebulki tulipanów, szfirków, krokusów, szachodnicy perskiej - 4 szt. (a co?) posadzić do ziemi (bo jest w doniczce) powojnika. Posadzić drzewko owocowe. Przesadzić krzak akacji, wykopać dalie (oj jest ich trochę, jest), obkopać róże (aby zbyt nie zmarzły) i jedną przesadzić. Przekopać w ostrą skibę mini ogródeczek-jarzyniaczek. Ciekawe, czy zdążę do następnej zimy to zrobić, ponieważ wolę siedzieć "na" kompie. na pewno jeszcze coś się znajdzie, ale mam sklerozę to nie pamietam. Mam pytanie, oto one:
Czy teraz jeszcze można dawać pod drzewa i krzewy nawóz jesienny. Kupiłam go, ale w tym roku zima jest jezienią, to nie wiem co robić. Już dziękuję za pomocne rady. aha, ja jeszcze zbieram liście z pod drzew liściastych

Ale jak widać, to się nie nudzę, bo tutaj z Wami, Kochani Ogrodnicy, bardzo milo spędzam czas.
No to nara, pa,

ps. czy ktoś już umie dodawać emotikony z dużej listy?

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109
Halo, halo!

Sprawdzam:
- działa!!! Jak Boga Kocham, dziala po "staremu"
- DZIAŁA, tralala, tralalala, ale fajnie jest!!! ;:2 ;:2 ;:2
KaRo pisze:FOTOSIK JUŻ DZIAŁA NA FORUM.
Informacja Admina z godz.11.46 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 3#p1149140

Sprawdzam:

Adresy do moich wątków
- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Dzień dobry Stasiu. Jakie piękne zdjęcie i jaka przesympatyczna z Was para!
- stasia109
Adresy do moich wątków
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Stasiu - u mnie wchodzą bez problemu :P
Problem jest pewnie w ustawieniach na twoim komputerze...
- stasia109
coma95, niestety, u mnie emotikony nie wchodzą z tej dużej strony. Nie wiem dlaczego. A ja Ty to robisz, tzn. jak je wklejasz do tekstu?

Adresy do moich wątków
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Po staremu - klikam i już :P
Może masz zablokowane wyskakujące okienka albo coś w tym stylu ?
Wiem że nie tylko ty masz problem ale nie wiem dlaczego.....
Może masz zablokowane wyskakujące okienka albo coś w tym stylu ?
Wiem że nie tylko ty masz problem ale nie wiem dlaczego.....
Stasieńko, wykopałam swoja dalię poproszę o twój adres. 

- stasia109
Lucy09!, moje dalie są jeszcze w ziemi, ale w tym tygodniu je wykopię. Chcesz tylko pomarańczową czy też czerwoną? Proszę napisz. adres na pw.

Adresy do moich wątków
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Kurcze blade pisałam tutaj do ciebie i pisałam i wszystko mi znikło - nic z tego nie rozumiem
Ja też miałam imprezke w sobotę 50-te urodziny męża. Goście siedzieli do 3 w nocy, a o 7-mej rano wnuczka zrobiła mi pobudkę. Wczoraj przyszła druga tura gości i znów do 23 na nogach. Dzis w pracy padałam już na pysk, ale teraz jak w końcu dorwałam się do Internetu to sen odszedł. Dziwne ta nowa szata forum, nie umiem dodać emolków poza tymi obok okna
a ze zdjęciami jeszcze nie próbowałam. Jakby co to przyjdę do ciebie po pomoc Pozdrawiam

Ja też miałam imprezke w sobotę 50-te urodziny męża. Goście siedzieli do 3 w nocy, a o 7-mej rano wnuczka zrobiła mi pobudkę. Wczoraj przyszła druga tura gości i znów do 23 na nogach. Dzis w pracy padałam już na pysk, ale teraz jak w końcu dorwałam się do Internetu to sen odszedł. Dziwne ta nowa szata forum, nie umiem dodać emolków poza tymi obok okna

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nawóz jesienny
nie wiem chyba można podsypać trawkę też.Stasiu widzisz jak wszystko normalnieje
jeszcze chwila i będziemy wychwalać to nowe forum .Nie odpisałaś mi co z tymi żartami robisz
znalazłam taki .............
O trzeciej nad ranem dzwoni wariat do drugiego wariata i mówi:
Dzień dobry czy to numer 555 555 55 ?
Drugi odpowiada :nie to pomyłka, to numer 55 55 55 55.
-aha to przepraszam,że pana budzę o tej porze.
-A nic nie szkodzi i tak musiałem wstać bo telefon zaczął dzwonić.
Lato na zdjątkach śliczne
U mnie też nie wchodzą emolki z planszy 

O trzeciej nad ranem dzwoni wariat do drugiego wariata i mówi:
Dzień dobry czy to numer 555 555 55 ?
Drugi odpowiada :nie to pomyłka, to numer 55 55 55 55.
-aha to przepraszam,że pana budzę o tej porze.
-A nic nie szkodzi i tak musiałem wstać bo telefon zaczął dzwonić.
Lato na zdjątkach śliczne

- jadzia123
- 200p
- Od: 27 sie 2008, o 12:16
Stasiu, chciałabym Ci przedstawić Krzysia, zdjęcia są z dnia Chrztu Św. 27 września: 

Może powinnam to zrobić w swoim wątku, ale może tam nie zaglądniesz i nic by z tego nie było

Może powinnam to zrobić w swoim wątku, ale może tam nie zaglądniesz i nic by z tego nie było

Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22