Witaj Karinko
Cieszę się bardzo, że zajrzałam do Twojego wątku, bo roślny masz naprawdę niespotykane
Ogromny skrzydłokwiat, ciapata monstera, wszystkie sucholubne, oleandry i wiele innych mogłabym tu wymienić
Wszystko masz piękne i zadbane aż miło patrzeć
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
Witajcie ponownie, cieszę się, że zajrzałyście do mnie
Po wniesieniu do domu, do ciepła, sporo roślinek zaczęło mi kwitnąć - głównie sukulenty, ale także np. skrytokwiat. Podobnie było z orbeą. Niestety pachnie... eee... kanalizą. Dlatego musiałam wynieść ją do innego pokoju ;)
Piękna orbea, u mnie stapelka zawiązała pączka tuż przed wniesieniem do mieszkania, niestety zamarł, bo nie ma tu tyle światła co na balkonie. Niestety kaktusy mimo to nie chcą iść spać, choć już dawno nie podlewane i zaczynają się wyciągać. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się zaglądać na Forum, pozdrawiam cieplutko!
Karinko przegladnęłam twój wątek i oniemiałam na widok pięknych skrętników z którymi dopiero zaczynam i mam tylko dwa zaszczepine w tym roku wiec bardzo marnie, masz najwspanialszy na świecie krasnokwiat i passiflorę kture są już od dawna moim marzeniem , ogułem bardzo piekny wątek.