Mały ogródek basowej cz.3
Re: Mały ogródek basowej cz.3
No widzisz, tak właśnie myślałam ....to dobrze ,że nie przeszkodziłam. :P
Pozdrawiam,Małgorzata
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
hmmm pisałam do Ciebie przed 20-tą , chwaliłam Twoje chryzantemy... a tu nic, ani śladu mojego posta?? to ci dopiero... coś zeżarło !! ech...

A ja rano nadrabiałam zaległości u Ciebie i Dominiki! Ale po cichu.....

Oddałaś koteczki!!!

Pozdrawiam,Małgorzata
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
To ja się będę przypominała w niedzielę :P
Olu - u mnie też nie wszystkie zdjęcia otwierały się od razu.
Cierpliwość + odświeżanie strony dały jednak efekt.
A już podejrzewałam Basówkę że tylko wstawiła napis "obrazek" zamiast zdjęcia rozrośniętych chryzantem
Olu - u mnie też nie wszystkie zdjęcia otwierały się od razu.
Cierpliwość + odświeżanie strony dały jednak efekt.
A już podejrzewałam Basówkę że tylko wstawiła napis "obrazek" zamiast zdjęcia rozrośniętych chryzantem

- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
Łatwiej wstawić ostatnio "obrazek" niż taki prawdziwy obrazek...
a WY ludziska się domyślajcie....
Złotnica się wysiewa....
A po ilu latach zakwita.....moja ma już dwa i nic...wygląda jak półtora nieszczęscia...
Mamy pierdolca i to wielkiego
jak stąd do Ciebie
a WY ludziska się domyślajcie....
Złotnica się wysiewa....

A po ilu latach zakwita.....moja ma już dwa i nic...wygląda jak półtora nieszczęscia...
Mamy pierdolca i to wielkiego
jak stąd do Ciebie
- aguskac
Noo ...szkoda, że nie widziałaś mojej miny jak szukałam posta i nie znalazłam...basow@ pisze:![]()
![]()
No patrz!Jacyś zjadacze postów się pojawiły na forum.
![]()
A ja rano nadrabiałam zaległości u Ciebie i Dominiki! Ale po cichu.....![]()
Oddałaś koteczki!!!![]()
![]()
Nie smutno Ci teraz w takim "pustym" domu?
Kotki mają mam nadzieję dobre domki, a teraz te 2 nasze "stałe" koty robią zamieszania za resztę

Mariolciu o co Ty mnie podejrzewasz?O jakieś żarty?Przecież ja poważna osoba jestem!

Grzesiu , ja złotnicę dostałam wiosną od Magicznej - myślę ,że świeżo kupioną w szkółce.Tego nie widać na zdjęciu ,ale tam jest 5 różnej wielkości roślin.Dzisiaj resztę nasion rozsypałam wokół mamusi - może jeszcze coś wykiełkuje.To będzie ciekawe doświadczenie - jak któraś zakwitnie - wtedy Ci odpowiem , po ilu latach kwitnie.....

Biedna Lenka....Teraz pewnie już nie pamięta ,że miała maluszki....
Ale masz, Aguś, fajną pamiątkę po nich - rewelacyjne zdjęcia z zabaw , a i niektóre masz możliwość odwiedzać , jak czytałam.Fajnie.
Pozdrawiam,Małgorzata
- aguskac
Mam nadzieję, że już nie pamięta, bo to dla niej lepiej. Była już nimi wykończona, odpychała jak mogła kiedy pchały się do cyca... teraz ją się odpasie wreszciebasow@ pisze: Biedna Lenka....Teraz pewnie już nie pamięta ,że miała maluszki....
Ale masz, Aguś, fajną pamiątkę po nich - rewelacyjne zdjęcia z zabaw , a i niektóre masz możliwość odwiedzać , jak czytałam.Fajnie.

Zajrzyj jutro do mnie postaram się wkleić kocie fotki, bo maluchy załapały się w sierpniu na sesję ślubną

Na pewno lepiej dla Lenki , (jeśli)że już nie pamięta.To "biedna Lenka" pisałam myśląc o tym , jak chodziła i szukała dzieciaczków ( ale tego przecież w "pisaniu" nie widać
)
Zajrzę jutro , bo jestem ciekawa, cóż to za uroczystość!

Zajrzę jutro , bo jestem ciekawa, cóż to za uroczystość!
Pozdrawiam,Małgorzata
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grzesiu , Twoja złotnica jeszcze nie zakwitnie a już się rozsieje , cierpliwości

O matko , jakiś cud!
Słońce wyszło!!!!!Jak pięknie się zrobiło!!!!!!!
Lecę , może jeszcze szturchnę jakąś robotę!
Słońce wyszło!!!!!Jak pięknie się zrobiło!!!!!!!

Pozdrawiam,Małgorzata
Gosiu, i u mnie przez moment zaświeciło słoneczko
, ale szybko chmury znad Ślęży je przykryły.
Nie zmienia to faktu, że świat od razu zrobił się piękniejszy, a ja może nie pogrążę się w depresji...Jeszcze jeden dzień deszczu i wiatru, a nie ręczę za siebie.
Teraz trzeba zebrać się w sobie i zrobić porządki w sponiewieranym ogrodzie
Pozdrawiam

Nie zmienia to faktu, że świat od razu zrobił się piękniejszy, a ja może nie pogrążę się w depresji...Jeszcze jeden dzień deszczu i wiatru, a nie ręczę za siebie.
Teraz trzeba zebrać się w sobie i zrobić porządki w sponiewieranym ogrodzie

Pozdrawiam

A u mnie tez słoneczko zaświeciło
Akurat jak wdepłam na chwilke na działkę, przez to nie był ogród taki smutny
A teraz chyba szykuje sie przymrozek 

- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U mnie nad ranem było znów poniżej 0.
Muszę pochować wszystkie wykopane karpy i cebule bo i to mi zmarznie.
A słońce się przebija ale bardzo leniwie.
Muszę pochować wszystkie wykopane karpy i cebule bo i to mi zmarznie.
A słońce się przebija ale bardzo leniwie.

Cześć Dziewczynki! :P
Dalu , widzę , że nie tylko ja zaczynam łapać deprechę przy takiej pogodzie...Dzisiejsza pogoda rozwiała moje plany prac ogrodniczych....pada od rana.Wyskoczyłam tylko na chwilę wykopać lny nowozelandzkie , bo doczytałam ,że raczej nie zimują w gruncie....I na tym skończy się chyba moja działalność w ogrodzie.
Gizuniu u mnie nie było jeszcze przymrozku , więc jeszcze kanny do wykopania i dalie....trochę roboty jest , tylko ta pogoda....żeby Karolina mnie na krok nie odstępowała - to poszłabym robić ,ale nie chcę jej narażać w taką pogodę , tym bardziej ,że ją coś ucho boli...
Oleńko zaraz wstawię zdjęcie jednej z moich dalii.Jest to wiosenny nabytek ,i jeśli będzie co dzielić - chętnie Ci kawałek odstąpię ,jeśli nie masz takiej ...Jeśli Ci się spodoba , oczywiście...

Dalu , widzę , że nie tylko ja zaczynam łapać deprechę przy takiej pogodzie...Dzisiejsza pogoda rozwiała moje plany prac ogrodniczych....pada od rana.Wyskoczyłam tylko na chwilę wykopać lny nowozelandzkie , bo doczytałam ,że raczej nie zimują w gruncie....I na tym skończy się chyba moja działalność w ogrodzie.
Gizuniu u mnie nie było jeszcze przymrozku , więc jeszcze kanny do wykopania i dalie....trochę roboty jest , tylko ta pogoda....żeby Karolina mnie na krok nie odstępowała - to poszłabym robić ,ale nie chcę jej narażać w taką pogodę , tym bardziej ,że ją coś ucho boli...

Oleńko zaraz wstawię zdjęcie jednej z moich dalii.Jest to wiosenny nabytek ,i jeśli będzie co dzielić - chętnie Ci kawałek odstąpię ,jeśli nie masz takiej ...Jeśli Ci się spodoba , oczywiście...

Pozdrawiam,Małgorzata