Moja wiejska działka - LILA 51
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja wiejska działka - LILA 51
Lilu, piękne wspomnienia
Z przyjemnością obejrzałam zdjęcia, bo wczoraj była u mnie prawdziwa zima...

- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
piękne kwitnące kwiaty ale na nie musimy poczekac do lata .a za oknem bialutko , napadało sniegu az gałęzie powyginało do samej ziemi .. może i ładnie to wyglada ale z okna bo wyjść na dwór nieprzyjemnie , plucha i deszcz z wiatrem .. ale myslę że jeszcze bedzie cieplo , gorzej ze ta zawierucha zabrała na parę dni swiatło ,, trudno sie przyzwyczaic do ciemności i braku prądu ..
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Lilu też już bym chciała żeby była wiosna rododendron śliczny , ciekawa jestem czy moje zakwitną na wiosnę
fajnie cię zobaczyć tylko trochę maleńkie to zdjęcie
Miłej niedzieli

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lilu. Zaglądam, zaglądam do Ciebie. Miło, że znów jesteś. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
Agnieszko, zima nas zaatakowała przedwcześnie, więc pozostały nam, miłe wspomnienia po wiośnie i lecie.
Monisiu, jak nie ma kolorów za oknem to dobrze jest żyć wspomnieniami. Zimy jaka Ciebie nawiedziła współczuję, u mnie przymroziło z czwartku na piątek i ścięło wszystkie kwitnące kwiaty
Marysiu, z tego co czytam na forum, to połowę kraju zasypało śniegiem. Ja też mam nadzieję że, jeszcze będzie ciepło, zanim na dobre zagości do nas zima.
Marysiu5,jeśli Twoje rh mają pąki kwiatowe to na pewno zakwitną na wiosnę. Jeśli chodzi o zdjęcie to na avatar nie da się dodać większego niestety
Ado,dziękuję za odwiedziny, miło Cię gościć

Monisiu, jak nie ma kolorów za oknem to dobrze jest żyć wspomnieniami. Zimy jaka Ciebie nawiedziła współczuję, u mnie przymroziło z czwartku na piątek i ścięło wszystkie kwitnące kwiaty

Marysiu, z tego co czytam na forum, to połowę kraju zasypało śniegiem. Ja też mam nadzieję że, jeszcze będzie ciepło, zanim na dobre zagości do nas zima.
Marysiu5,jeśli Twoje rh mają pąki kwiatowe to na pewno zakwitną na wiosnę. Jeśli chodzi o zdjęcie to na avatar nie da się dodać większego niestety

Ado,dziękuję za odwiedziny, miło Cię gościć

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
To wklej w swoim wątku
miło mi będzie
cię zobaczyć

- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Czy obok nasturcji na zdjęciu jest Nemezja?Jeśli tak to...
Masz jeszcze jakieś inne zdjęcia Nemezji? Chętnie bym obejrzała jak wygląda w całośći bo zmierzam w przyszłym sezonie mieć ją u siebie...
Masz jeszcze jakieś inne zdjęcia Nemezji? Chętnie bym obejrzała jak wygląda w całośći bo zmierzam w przyszłym sezonie mieć ją u siebie...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witaj Lilo!
Wpadłam do Twojego uroczego zakątka i już na wstępie zazdrość /nie złośliwa/ oczko no i cudowny mostek.
Marzyłam o czymś takim od zawsze. Masz piękne rhodendrony, których ja nie mogę utrzymać na swojej
działce co kupię posadzę - padają tak więc każdy z nas ma coś niepowtarzalnego i tym się różnimy.
Wpadłam do Twojego uroczego zakątka i już na wstępie zazdrość /nie złośliwa/ oczko no i cudowny mostek.
Marzyłam o czymś takim od zawsze. Masz piękne rhodendrony, których ja nie mogę utrzymać na swojej
działce co kupię posadzę - padają tak więc każdy z nas ma coś niepowtarzalnego i tym się różnimy.
- LILA 51
- 1000p
Lamio, niestety, przeszukałam zdjęcia i znalazłam tylko jedno zdjęcie nemezji żółtej. Nemezje to bardzo ładne kwiaty wielokolorowe, sama nie wiem czemu nie porobiłam im więcej zdjęć . Polecam ich uprawę.
Goryczko, cieszę się że się Tobie u mnie podoba . Masz rację każdy ogród jest niepowtarzalny i ma w sobie to coś
Nemezja

Goryczko, cieszę się że się Tobie u mnie podoba . Masz rację każdy ogród jest niepowtarzalny i ma w sobie to coś

Nemezja

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Liluś zmieniłaś awatarek i Cię nie poznałam :lol:Jak weszłam do twojego ogródka i zobaczyłam oczko, mostek i latarnie od razu wszystko się wyjaśniło
Milutka ta nemezja, czy jest bardzo malutka, jakie ma potrzeby ,dobrej nocki życzę

Lilu, przejrzałam Twój wątek od pierwszej do ostatniej strony.Nie wiem, jak to się stało,ze do tej pory do Ciebie nie trafiłam ? Masz taki swojski ogród, w którym chyba się dobrze wypoczywa. Szkoda,ze nie większy - miałabyś większe pole do popisu.
Choć nie jestem wielką wielbicielką róż, spodobała mi się ta 2-kolorowa a Twoje hostki wyglądają zdrowo i bardzo ładnie - szczególnie podobała mi się plantaginea. Mam słabość do niej, choć wiele osób uważa ją za mało ciekawą, ze względu na zielony kolor. Ale te kwiaty...
Pozdrawiam Cię ciepło
i mam nadzieję,że częściej będziesz odwiedzać swój wątek i wklejać będziesz jeszcze więcej miłych dla oka fotek.
Choć nie jestem wielką wielbicielką róż, spodobała mi się ta 2-kolorowa a Twoje hostki wyglądają zdrowo i bardzo ładnie - szczególnie podobała mi się plantaginea. Mam słabość do niej, choć wiele osób uważa ją za mało ciekawą, ze względu na zielony kolor. Ale te kwiaty...
Pozdrawiam Cię ciepło

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Witam Lilu!
To tylko krótka wizyta nacieszłam oczy oczkie no i mostkiem i juz mnie niema.
To tylko krótka wizyta nacieszłam oczy oczkie no i mostkiem i juz mnie niema.
- LILA 51
- 1000p
Romciu, zmieniło nam się forum to i avatar się zmienił
Nemezje nie rosną wysokie i nie są wymagające, u mnie rosną na piachu, zresztą jak wszystkie moje kwiaty.
Polu, miło Cie gościć w moim ogródku
Wypoczywa się w nim bardzo dobrze,gorzej się pracuje
Ale ja lubię prace w ogrodzie, chociaż jest mały to zawsze jest w nim coś do zrobienia.
Goryczko, wpadaj kiedy tylko będziesz miała ochotę będzie mi bardzo miło

Polu, miło Cie gościć w moim ogródku

Goryczko, wpadaj kiedy tylko będziesz miała ochotę będzie mi bardzo miło

pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Lilu
wpadłam zobaczyć co u ciebie ja nie u mię wpisać awantarku może mi napiszesz jak to się robi bo ja nie mam pojęcia a u mnie tylko pada i pada nudy wnusia zakatarzona ja też
o pójściu na działkę pomarzyć ze względu na opady deszczu mokro
pozdrawiam

o pójściu na działkę pomarzyć ze względu na opady deszczu mokro
pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam