Gdybyś miała dostęp do wyników sprzedaży, to zobaczyłabyś, jak teraz wzrośnie sprzedaż agregatów prądotwórczych.

Więc wietrzę spisek, że ten śnieg wylobbowali przedstawiciele marketów budowlanych i producentów agregatów

I w zasadzie nie chodzi mi o termin, bo wiem, że on jest dobry tylko o wiem róż (chyba z 10 lat a na pewno 5) i zadołowanie.maakita pisze:Ktoś likwidował w swoim ogrodzie róże, przeróżne odmiany (chyba w sumie około 30 krzaków), chyba raczej stare egzemplarze. Posadziłam już 10 krzaków, resztę zadołowałam. Jakie mam szanse, że mi się przyjmą te posadzone? Jakie mam szanse przeżycia tych zadołowanych?
A dywersyfikację wprowadzićbishop pisze:A co mają powiedzeć Ci, którzy mają czajniki i kuchnie elektryczne? Nawet kawy nie zrobią, nawet z garażu nie wyjadą na stację po kawę, bo brama na pilota.
Krzysiubishop pisze:A co mają powiedzeć Ci, którzy mają czajniki i kuchnie elektryczne? Nawet kawy nie zrobią, nawet z garażu nie wyjadą na stację po kawę, bo brama na pilota.
Gdybyś miała dostęp do wyników sprzedaży, to zobaczyłabyś, jak teraz wzrośnie sprzedaż agregatów prądotwórczych.![]()
Więc wietrzę spisek, że ten śnieg wylobbowali przedstawiciele marketów budowlanych i producentów agregatów