Kurcze blade, to co napisałam, wszystko mi uciekło jak wklejałam zdjęcie. Spróbuję jeszcze raz coś nabazgrać, choć pierwsza myśl jest najlepsza

Do tewgo zdjęcie było tak wielgaśne, że musiałam je zlikwidować.
Drogi Dawidku!, skąd Ty to wszystko wiesz? aż mi

. Ale bardzo Ci dziękuję za podpowiedź. Otrzymałam taki kwiat od Mamuśki przyjaciółki i mam trochę nasion. Te kwiaty są piękne. Wyczytałam, że interesuje Cię dalia czerwono-biała. Jeżeli tak, to proszę napisz. Ja mam to się podzielę. Z daturą też spróbuję. Poczytałam, że łatwo się rozmnaża, pożyjemy, zobaczymi. Jak się uda to masz u mnie sadzonkę.
Gosiaczku Mój Kochany! Bardzo dziękuję, ale jeszcze ciężko mi idzie. Po pięćdziesiątce już szare komórki ciężko pracują. "Starość nie młodość"
Droga Polla42!, dziękuję barrdzo. Całuski.
Grażynko Cudowna Dziewczynko!, głowa do góry. Ja się uczę i coś wychodzi. Ale ciężko, bardzo ciężko ta nauka mi idzie. Już głowa nie taka, nerwy wariują. Wiesz,że już chciałam włosy rwać z głowy, głowę posypać popiołem i skopać sobie d.... na pewno Inni Ogrodnicy-Pasjonaci Tobie pomogą.
Grażynko, ja robię tak: dostaję wiadomość jak się wkleja zdjęcia na forum. Przepisuję treść na kartkę słowo w słowo. Potem postępuję krok po kroku tak jak jest w opisie i.... jakoś idzie do przodu. Tobie też się uda zobaczysz. Tylko trzeba ćwiczyć i ćwiczyć. No ja to muszę robić częśćiej, bo wiek mnie do tego zmusza. Ty to pojmiesz w try-miga. Czego Ci bardzo życzę. Dowcip bardzo fajny. Dzięki. pa
Wszystkim życzę miłego weekendu! I dużo, dużo