Oczywiście nie reklamowałam tylko sobie obiecałam, że z nimi kończę.
Ale jednak honorowi są.
Szkoda tylko że ci nie podpisali odmian.
Aguś, też się cieszę, tylko teraz muszę szukać miejsca na taką ilość.AGNESS pisze:Gabi ależ miałaś wspaniałą niespodziankętakie uwzględnienie reklamacji to ja rozumiem
jakie by nie były jak zakwitną będzie wspaniale, bo one wszystkie piękne
Wiesiu, ja z początku też nie chciałam reklamować,abeille pisze:Ło Matko, a ja na swoje machnęłam ręką i nie reklamowałam, a po Twoich wynikach Gabi widzę że trzeba było
![]()
![]()
Oliwko, też żałuję że bez nazw, ale niech już będą.oliwka pisze:Też u nich kupowałam i kilka razy mi przysłali nie to, co chciałam![]()
Oczywiście nie reklamowałam tylko sobie obiecałam, że z nimi kończę.
Ale jednak honorowi są.
Szkoda tylko że ci nie podpisali odmian.
Dorotko, trochę im wygarnęłam, bo tanie nie były...korzo_m pisze:Gabrysiu miałaś szczęście, pewno bali się ,że narobisz im złej reklamy. Oby to były sadzonki jakiś orgialnych odmian, nie tych najbardzej pospolitych.
Nooo... Madziu... byłam szczerze zaskoczona.Karolcia pisze:Ależ zaskoczenie![]()
Postarali się.
Teraz tylko reklamować
Grażynko, mnie na osiem tylko trzy się zgadzały.kogra pisze:No Gabi to faktycznie niespodzianka wielka.
U mnie wszystko się raczej zgadzało.
Liliowce u nich zamówione też - dwa lata temu.
No to będziesz miała niespodziankę w przyszłym roku.
Zobaczymy czy to będą te oczekiwane czy znów coś innego.
W tym roku też coś mieli w ofercie ale nie kupowałam.
Jednak plus dla nich za starania, żeby klienta zadowolić.
Ech, Aniu... i tak jestem zadowolona że tak się to skończyło...an-ka pisze:Do faktury mógł być załącznik w postaci przeprosin,wtedy byłaby sprawa zalatwiona na 6.Ale i tak dobrze się zachowali i, nie stracili takiej klientki.Gabrysiu a oczekiwanie na kwiaty będzie pełne niepokoju ale i adrenalinki co się wykluje.Jak to wytrzymać?
Hi..hi... Grażynko, wolałabym każdy inny...kogra pisze:Siedząc na forum.........![]()
No nie chciejmy za dużo.
Jakby nie patrzeć to nawet gdyby wszystkie były pomyłką jednej odmiany to będziesz miała Gabiś całkiem dorodną kępkę.![]()
Jolu, a ja nie myślałam że tak to się skończy.JolantaGraj pisze:Cieszę się ,że Ci reklamacje uwzględnili .Oby liliowce okazały się takie jak chciałaś .
Też u nich reklamowałam ,wysłałam kilka maili ,ale na żaden nie odpowiedzieli .Dałam sobie spokój i więcej u nich nie zamówię .
Boguśko, jak się będą powtarzać, to wyeksmituję je do Twojego ogrodu.bogusia177 pisze:No Gabryśko ,dobrze że Ci uwzględnili ta reklamacja ,,, :P
chyba wyczuli ,żeś Ty dobro dziołcha i z drugimi się dzielisz
więc Ci się jak najbardziej należą te liliowce
---nagroda za dobre serducho