Działka Romy wśród jezior

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Działka Romy wśród jezior

Post »

Romo!

Przeglądają strony na, których prezentujesz ogród domyślam się, że jest to młody ogród.
Masz więc pole o popisu możesz wyczarować bajkowy ogród.
Oczywiście jest to nieustanna praca sle daje dużo satysfakcji. Jest już bardzo ładnie.
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Romciu :) Bardzo ładnie się ta hosta prezentuje :)
Śnieg stopniał i humor od razu mi się poprawił :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44

Post »

Czy te młode sadzonki nie za bardzo teraz zmarzły? :shock: Aż strach myśleć :| :D
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oj Goryczko o bajce można pomarzyć :lol: biorąc pod uwagę odległość 108 km.i warunki piasek, piasek [łatwo sie kopie] nie wszystko można :wink: Ale cieszmy się z tego co mamy ,zaczęliśmy gospodarzyć w 2007 pierwsze powstało oczko wodne ,roślinek przybywa na pewno jest coraz bardziej zielono :lol: :lol:
Nie wiem Stasiu może i zmarzły :evil: ale co ja mogę :cry: :cry:
Moniu u mnie dzisiaj świeciło słonko ;:3 Hosty mam jeszcze takie nie znam nazwy w sumie przesadziłam 9 szt. pokażę w przyszłym roku to mi powiesz ich nazwy druga tak wygląda.
Obrazek
ObrazekDmuszek jajowaty.
ObrazekRozchodnik.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Witaj Romciu . Mam tego samego rozchodnika a gwiazdeczka fajna . Wszystko nadal leży przydałobysię parę promyków słońca i wszystko wróciłoby do normy . Miłego wieczoru
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
goryczka143
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 21 sie 2009, o 20:41

Post »

Witaj Romo!

Mieszkasz w takim uroczysku, że tylko zazdrościć. Ogród pomału ale z każdym rokiem pięknieje.
Ty też chcąc nie chcą doczekasz się swojego bzika. W pewnym momencie nie wiedząc dlaczego
zaczynają się nam podobać takie a nie inne rośliny.
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu u mnie od wczoraj słonko od wczoraj się przebija :lol: miłego niedzielnego popołudnia życzę ;:3 ;:3

Goryczko myślę że ja już mam bzika i to potężnego ;:7 i w dużej mierze mogę zawdzięczać go, temu forum ;:2
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Romciu ;:1 Bzika to my tu wszyscy już mamy ;:2 A ja spaceruje sobie po ogrodach naszych koleżanek i już dostaję chciejstw :wink: Jak widzę te wszystkie chryzantemki to już je chcę ;:87 Ciekawe czy można te kwiaty co w doniczkach się sprzedaje na cmentarz posadzić do ziemi i czy by się przyjęły :?: :?:
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Bogusiu nie mam pojęcia trzeba zapytać mądrzejszych.Oj z tymi chciejstwami..............Powiedz mi kochana jak się wstawia emitokony :?: :?:
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Mądrzejsza to ja nie jestem, ale w ubiegłym roku chryzantemę przyniesioną z cmentarza posadziłam.
Przysypałam zgrabionymi liśćmi i ... przezimowała, tylko w pąkach dopiero i wygięta przez śnieg,
nie wiem, czy zdąży otworzyć oczka przed prawdziwą zimą :roll:
Co ciekawe, na cmentarzu była karłową roślinką, teraz ma ponad 0,5 m wzrostu :lol:
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
LILA 51
1000p
1000p
Od: 14 maja 2008, o 21:48

Post »

Witaj Romciu, Twój ogród jak zawsze mnie zachwyca i to miejsce w jakim się znajduje :D Zaglądam do Twojego ogrodu często, nie zawsze się wpisuję z braku czasu.
Bardzo ładny rozchodnik nie widziałam jeszcze ,takiej odmiany.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

Bogumiła pisze:Witaj Romciu ;:1 Bzika to my tu wszyscy już mamy ;:2 A ja spaceruje sobie po ogrodach naszych koleżanek i już dostaję chciejstw :wink: Jak widzę te wszystkie chryzantemki to już je chcę ;:87 Ciekawe czy można te kwiaty co w doniczkach się sprzedaje na cmentarz posadzić do ziemi i czy by się przyjęły:
Oj tak ,bzika na punkcie roślin ,to mamy już chyba wszyscy na tym forum . :wink: :lol:
Chryzantemy te co się sprzedaje na Wszystkich Świętych nie przetrwają zimy w naszych ogrodach .Już próbowałam . :(
wiolettaaa
100p
100p
Od: 21 cze 2009, o 17:02

Post »

Witaj Romciu potuptałam po Twojej działeczce :D oczko cudnej urody życzę dużo w nim żabek,bo przepięknie kumkają u mnie są kumaki górskie tego w słowach opisać się nie da :shock: Dmuszek ciekawy okaz czy to trawa czy krzew?
Jolu dwa lata temu przyniosłam kilka chryzantem z cmentarza po przymrozkach,kiedy to ludziska je wyrzucają to ja je zbierałam :shock: przycięłam podlałam dosyć dobrze owinęłam wielkim kawałem foli po kilka sztuk :shock: i zostawiłam w ciemnej piwnicy od czasu do czasu wietrzyłam na wiosnę wsadziłam i wszystkie sobie rosną niczym na zimę nie zabezpieczam w tym roku bardzo się rozrosły i na wiosnę pójdą do podziału :D Jak znajdę zdjęcia to wstawię je u siebie.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Romciu, jak piszę wiadomość to z boczku mam emotikony. Jak chcę więcej to klikam na napis:pokaż więcej emotikon i klikam i sobie wybieram. ;:101 a co do chryzantem to choć jedną muszę przezimować :!: :!:
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Romciu. Też nie mogę wkleić emotikonów z drugiej strony. To są jeszcze chyba niedoróbki nowego forum. Mam nadzieję, że niedługo znikną. Miłego wieczoru życzę :lol:
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”