Mój ogród - Józef cz.2
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród - Józef cz.2
Józku, gratuluję Wnusia
! Jaki słodziutki maluszek! Rozbrajający !
(A imię baaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba!!!
)

Józefie , cudowne to zdjęcie z Jasiem. Wspaniale,że nie wstydzisz sie pokazywać swoich uczuć - wielu mężczyzn unika takich sytuacji, jak ognia.
Jesteśmy z mężem dwukrotnymi dziadkami, więc świetnie rozumiemy Ciebie i Jadzię.Teraz nic nie jest tak ważne, jak maleńki Jasio.
Zdróweczka Wam życzę a Jasiowi dużo szczęścia w życiu...eee...co ja piszę? Ma kochającą Rodzinę a to największe szczęście!
Pozdrawiam Was gorąco
Jesteśmy z mężem dwukrotnymi dziadkami, więc świetnie rozumiemy Ciebie i Jadzię.Teraz nic nie jest tak ważne, jak maleńki Jasio.
Zdróweczka Wam życzę a Jasiowi dużo szczęścia w życiu...eee...co ja piszę? Ma kochającą Rodzinę a to największe szczęście!
Pozdrawiam Was gorąco

- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
Re:
Dorotko..przez działkę przeszło tornado..śnieg połamał magnolię-zostało niewiele oprócz pnia.Trawy..leżą.Najbardziej żal mi miskanta który w tym roku wyrósł rekordowo i po raz pierwszy miał "kitki"..a wnusiu..oczywiście najważniejszy.Szkoda tylko że nie jest z nami...młodzi są "na swoim" i musimy jeździć do nich.Może i dobrze bo dziadzia by rozpieścił...korzo_m pisze:Józiu wnusiu rośnie jak na drożdżach. Dobrze ,że jesień nadeszła ,bo ogródek nie będzie potrzebował Twojej opieki. Teraz Jasiu najważniejszy![]()
- Józef
- Kontakt:
nooo tak..wnusiu rzeczywiście śliczny.Fleur 78 pisze:Józku, gratuluję Wnusia! Jaki słodziutki maluszek! Rozbrajający !
![]()
![]()
(A imię baaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba!!!
)
- Józef
- Kontakt:
no czemu miałbym się wstydzić!!! chciałem wstawić jeszcze jedną fotkę ale fotosik nie działa..spróbuję później.Pola42 pisze:Józefie , cudowne to zdjęcie z Jasiem. Wspaniale,że nie wstydzisz sie pokazywać swoich uczuć - wielu mężczyzn unika takich sytuacji, jak ognia.
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Józiu a ja uważam ,że to jest największa radość dla młodych być od początku na swoim, wtedy na pewno lepiej się docierają . Dziadkowie nie mają daleko i drzwi dla nich zawsze otwarte
U mnie po tej śnieżycy też straty. Żal zniszczonych roślin, szkoda Twoich krzaczków, Ty masz tak pięknie działkę zagospodarowaną.

U mnie po tej śnieżycy też straty. Żal zniszczonych roślin, szkoda Twoich krzaczków, Ty masz tak pięknie działkę zagospodarowaną.
Re: Re:
Józef pisze:Może i dobrze bo dziadzia by rozpieścił...
Z tego co słyszałam już rozpieszcza

Jak czytam o zniszczeniach spowodowanych u Ciebie przez śnieg to aż mi smutno... roślinki nie były na taki atak zimy przygotowane

- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Józiu,piękna lipka 
Czy u Ciebie utrzymuje kwiaty po zmianie miejsca?
Moja już od śniegów jest w domu i natychmiast po zmianie miejsca zrzuciła kwiaty

Czy u Ciebie utrzymuje kwiaty po zmianie miejsca?
Moja już od śniegów jest w domu i natychmiast po zmianie miejsca zrzuciła kwiaty

Pozdrawiam Magda 

- Józef
- Kontakt:
moja też zrzuca..ale to normalne.
a my dziś jedziemy do Malwinki...zaraz za Twoim płotem...
a my dziś jedziemy do Malwinki...zaraz za Twoim płotem...