Bardzo miła "tulipanowa rozgrzewka"
Serdeczności dla Jubilata. Wygląda na to, że będziesz miała bardzo pracowity weekend. Życzę by wszystko się udało, było miło i fajnie, a także bez szkód
Dzień dobry Moniko;Odwiedziłem Twoją działkę w zimowej szacie,Też się ładnie prezentuje,u mnie był tylko silny wiatr i deszcz,trzeba było uważać na drzewa,bo łamało gałęzie,dzisiaj spokojnie i nawet słońce wyjrzało.Na działce zostało kopanie kilku grządek,remont domku prawie skończony,zostały
drobne sprawy.Mówią,że wraca jesień,więc będzie można przygotować działkę do zimy.
Serdecznie pozdrawiam . Ryszard
Moniko, podoba mi się ten mech, tym bardziej, że nie rośnie zbyt szybko. U mnie po raz pierwszy wychodzą żółte krokusy jesienne ale jak jest tak zimno i nie wiem czy dadzą radę zakwitnąć. Dawidia już zrzuciła wszystkie liście.
Witam Moniko ,
Bardzo mi miło że czasem łypniesz okiem na moje ciutki.
Piękny masz ogród o każdej porze roku, zdjątka super tylko ja osobiście wole te bez białej kołderki, są takie kolorowe i cieplutkie,
Pozdrawiam serdecznie
Dziś pewnie nie będzie czasu na przesiadywanie przy komputerze? Przygotowania : gotowanie, pieczenie, sprzątanie i miliony innych czynności , aby Pawełek miał udane urodzinki. Zdrówka mu życzę, bo kochająca Rodzinę już ma.
Pozdrawiam Was gorąco. ;:2
Monisiu, slonecznie pozdrawiam i najlepsze życzonka dla Pawełka składa i zaprasza moja wnusia Nikolka, widzisz jaka zapobiegliwa nawet już stół przygotowała