Jadzieńko. Z okazji Twych imienin, życzę Ci tego, co się szczęściem zowie. Wszystkiego najlepszego, o czym głowa pomyśli a czego dusza zapragnie. Krótko mówiąc - wszystkiego po trosze.
WITAM WSZYSTKICH WIECZOROWA PRA . Moi goście juz pojechali iteraz mam znowu więcej czasu .
KRYSIU dziękuję za życzenia chociaż imienin jako takowych nie obchodzę . Nie mniej bardzo dziękuję za pamieć .
EWUNIU mam nadzieję ,ze to ona na 59 stronie gdyż pani od róż nie wiedziała kto to . Wszystko będzie wiadome na wiosnę . Mam nadzieję ,że zima szybko zleci tak samo jak i lato szybko zleciało
Jadziu , najlepsze życzenia imieninowe , spełnienia się w ogrodnictwie.
Wiele radości z kwitnienia Twoich ukochanych różyczek.
Moją miłością są dalie więc się nimi z Tobą podzielę.
Jadziu gdy słyszę o tych śnieżycach to bardzo jest mi żal tych ludzi, czytam, że i ciebie też dotknęło ale chyba wielkich szkód nie zrobiła, o tej porze rośliny są przygotowane do zimy. Wkrótce minie to wszystko, powinno być cieplej.
Tak, kwiaty mają podobne, u mnie jest trochę mniejsza ale dostałam bardzo młodą sadzonkę. Widziałam tą róże wystawioną na all. Co do nowości to musimy uzbroić się w cierpliwość - większość z nich pokazuje swoje piękno w 3 roku uprawy.
IRENKO zajrzałam dzisiaj do ogródka . Nie wyglądało to za ładnie chryzantemki połozone pod wpływem wiatru i śniegu . Tak w ogóle to zasypało wszystko na biało . Te chryzantemki ,które mam są póżnymi i dopiero zaczęły się otwierac kwiaty . Jutro może kliknę jakieś fotki . Nie miałam czasu gdyż miałam gosci .
GOSIU sadzonkę też dopiero kupiłam ,ale ma mocne grube pędy a ten kwiat był jako dodatek gdyż chciałam wiedzieć co kupiłam oczywiscie bez nazwy gdyż pani stwierdziła ,że zapomniała . Myślę ,że jak ktos choduje róże to powinien znać ich imiona . Powiedziała mi ,że nazwa jest bardzo długa dlatego nie zapamiętała . Pożyjemy -zobaczymy
BOGUSIU dzięki bardzo na dworze brrrrrr zimnica . Moze wreszcie się jeszcze rozciepli . Muszę przesadzić róże tak ,że trochę roboty jeszcze mam a tu pogoda do bani .
GRAŻYNKO dziękuję bardzo te promienie przydadza sie w te zimne i śnieżne dni ogródkowi tez się przydadza . Nie umiem wrzucać tych pozostałych emotikonów uffff