Dawidku Kochany! Daj sobie na razie spokój z zakupami, bo będziesz mial sadzenia na trzy lata. A przecież już masz pieknie i do tego masz dobre rece i serce.
pa, pa
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Pozwolilem sobie też zajrzeć do Twojego ogrodu. Trochę z ciekawości co też ten młodzienieć stworzył. Przyznam,że zadziwiłeś mnie nie tylko ogrodem ale przede wszystkim uporem z jakim dążysz do zbudowania swojego małego przytulnego zakątka.. Tak się składa, że Ty zaczynasz a ja chyba będę kończył przygodę z ogrodem. Ale warto było. Jesteś jeszcze młody masz głowe pełną pomysłów - urzeczywistniaj je ogród to odskocznia od codziennych kłopotów,relaks choć czasami i ciężka praca ale jak ktoś spróbuje wciąga jak narkotyk. Kończy się sezon w ogrodzie. Zima szybko minie i znów zacznie sie szaleństwo poszukiwania czegoś nowego. Pomogę Ci wiosną będę miał dużo roślin i te o które pytałeś też się znajdą. Póki co twórz swój mały świat zimą na papierze, by wiąsną przenieść go do ogrodu. Życzę sukcesów.
Witam Wszystkich
Dzisiaj u mnie 4*C i raz na jakiś czas pada deszcz, ale nie wieje już tak mocno wiatr jak wczoraj...
Miłego dnia ;:6
...............................................................................................................................
Kuklik... no,no
I śniegu brak... masz szczęście...
Dawid, budleja się jedna trafiła w tych kartonikach i nawet na żywą wygląda za niecałe 4 zł można zaryzykować...
Gosiu, to mój pierwszy kwiat u kuklika, ostatnio zauważyłem jak zaczęły wychodzić pąki i nareszcie zakwitł Dobrze że ten śnieg u mnie nie spadł, to chociaż posadziłem cebulki Mam nadzieje że budleja będzie rosła zdrowo
Witam Wszystkich
Dzisiaj wiatr w ogóle nie wieje, deszcz nie pada, tylko jest tak smętnie jesiennie...Pogoda nie jest taka zła, więc dziś trochę roboty w ogrodzie będzie...
Dzisiaj do szkoły nie poszedłem bo...mi się nie chciało :P
Miłego dnia ;:6
Witaj, Dawidzie Nie wolno wagarować
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie, masz mnóstwo kwitnących kwiatów Zaintrygowała mnie pinia- mam nadzieję, że uda ci się wyhodować potężne drzewo