Widzę, że przegapiłam niemałą imprezę urodzinową Aguś, spóźnione ale szczere najserdeczniejsze życzenia z okazji Urodzin
I jeszcze troszkę słoneczka co by ciepełko wniosło do Twojego domku i doła zabrało ;)
Mnie te się dzisiaj nie chciało wychodzić z domu, a M. był taki dobry, że w drodze z pracy zrobił zakupy
A ja tylko modliłam się, żeby na niego jakieś drzewo nie spadło
Basiu o ciebie zawsze tak ciasno że może się komuś autko omskło na błocie a macie chociasz AC? a może zna komendzie kamerę mają i coś nagrali No to pocieszę cię Madziu teraz i ja mam zamiast emotek numerki , może naprawiają dlatego się psuje
No nie mamy AC a policja powiedziała,że jak nie ma sprawcy to oni nawet nie zaczną dochodzenia bo...pewnie pan sam sobie to zrobił!Wyobrażacie sobie!No i trzeba było wymienić opony na zimowe a wiosną trzeba kupić dwie nowe.
Ja mam emotki cały czas.
Ale na pewno coś robią, bo już jest apis, ze można fotki przez fotosik dodawać, tak jak wcześniej, poza tym napisy "on-line", czy "off" inaczej wyglądają
O skur........czybyki, ja to bym im posłała bo nadpobudliwe ze mnie dziecko od maleńkości.
Możecie z funduszu gwarancyjnego, ale odejmą to z waszej składki.
Nam przychrzanił facet w piątek w tyłek i tez jestem zła