Gieniu gratuluję wygranej i nagród.Książka na zimowe wieczory,a puchar może służyć jako wazon na kwiaty z ogrodu.Dla pana męża też należą się gratulacje Jest u Was bardzo pięknie ;:2
Elu,Aniu, Artur,Ewo,Igo,Grzesiu,Basiu,Dawid, Bogusiu
bardzo Wam dziękuję ale wcześniej już składaliście gratulację teraz dopiero dostałam dyplom i puchar dlatego wkleiłam zdjęcia .
U mnie dziś pół dnia nie było prądu dopiero teraz włączyli .
Genia
Geniu serdeczne gratulacje.Nagroda goni nagrodę . To miłe że jesteś tak doceniona. Piękną pogodę mamy dzisiaj, dobrze że choć śnieg nie pada.Wiatr tak wieje ze na Starówce lecą dachówki.
Całuski Kaśka
Faktycznie puchar bardzo gustowny...może służyć za wazon...
A książeczkę mogli dać inną....np. "Jak urządzić większy ogród"
albo "jak powiększyć ogród"
Bo jak urządzic to my wiemy...i Ty też Geniu....i masz to czarnym na białym.....
potwierdzone pisemnie....Gratulacje raz jeszcze....
To ja też z kannami poczekam do końca miesiąca.....
Nawet nie chce mi się tam jechać
A nie kapnołem sie , że dopiero teraz Dostałaś ten puchar . Ale można Ci jeszcze pogratulowac bo jest czego .
Grzesiu pisze:
A książeczkę mogli dać inną....np. "Jak urządzić większy ogród"
albo "jak powiększyć ogród"
Bo jak urządzic to my wiemy...i Ty też Geniu....i masz to czarnym na białym.....
O to , to , to...
Podpisuje się pod tym wszystkimi łapami .
Moja jednyna kanna miała jeszcze zakwitnąć i już sie pączusie otwierały i przyszła zima.. . Zaczeło się wszystko topić po południu , ale teraz zasypało mnie na dobre.. Czuje sie jak bym spał 2 miesiące i obudził sie 14 ale grudnia...
Kasiu, Grzesiu,KaRo, Artur, Krzysiu dzięki starczy już tych gratulacji , to tylko zaległy puchar i dyplom .
A z książki jestem zadowolona mojej synowej się przyda bo kupili sobie działkę budowlaną i będzie mogła skorzystać z tej książki .
Mnie bardzo cieszy to że mam tylu przyjaciół na forum i to dla mnie ma większą wartość niż ta nagroda za ogród .
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję .
Genia