Mój ogród....
Po przekrzyżowaniu powstały różnej maści siewki
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/03b ... 2c645.html]
[/UR

- nocny_drwal
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lip 2009, o 09:56
- Kontakt:
- nocny_drwal
- Kontakt:
Bardzo ciekawa odmiana. A powojniki to twarde bestie. Ja miałem przypadek, w którym to potraktowany roundup'em clematis, odbił następnego roku.
mój ogród
pozdrawiam, Jakub
pozdrawiam, Jakub
- nocny_drwal
- Kontakt:
Ja to miałem dwa razy. W jednym przypadku uschło 100% części nadziemnej. Na następny rok odbił z korzeni jak gdyby nigdy nic. Ten drugi nie wyglądał tak źle i tego samego roku ruszył i ma się dobrze. Jeśli chodzi o powojniki, to mimo wszystko jestem optymistą.
mój ogród
pozdrawiam, Jakub
pozdrawiam, Jakub
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie kuś, nie kuś, bo wpadniemy i szturmem zdobędziemy gąsioradamian pisze:Co tam kwiatki
Naleweczka z aronii właśnie się robi. To dopiero miodzio. Pozdrawiam

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO

Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Agniesia
Naleweczka to samo zdrowie, pomaga na serce i obniża ciśnienie. Jak bedzie gotowa to pewnie nie będę wchodził na forum o tej porze:O.
Poważnie, Magdalena, tuje rosną u mnie dziewięć lat. Sadząc je planowałem stworzyć wysoki szpaler oddzielający ogród warzywny od części wypoczynkowej z oczkiem sadem i iglakami. W międzyczasie warzywa ustąpiły rabacie kwiatowej z min kannami tuje podoskoczyły i zaczęło się robić ciasno. Odsłaniając co drugi pień ogród na nowo zyskał więcej przestrzeni. Cały czas probuję eksperymentować z nasadzeniami by stworzyć miłą dla oka całość. Jak pomyslę ile jeszcze przede mną pracy...
Winobluszcz również dziewięciolatek. Opanował cały dom. Uwielbiam widok z okna w ramach z falującej draperii jego liści.
Naleweczka to samo zdrowie, pomaga na serce i obniża ciśnienie. Jak bedzie gotowa to pewnie nie będę wchodził na forum o tej porze:O.
Poważnie, Magdalena, tuje rosną u mnie dziewięć lat. Sadząc je planowałem stworzyć wysoki szpaler oddzielający ogród warzywny od części wypoczynkowej z oczkiem sadem i iglakami. W międzyczasie warzywa ustąpiły rabacie kwiatowej z min kannami tuje podoskoczyły i zaczęło się robić ciasno. Odsłaniając co drugi pień ogród na nowo zyskał więcej przestrzeni. Cały czas probuję eksperymentować z nasadzeniami by stworzyć miłą dla oka całość. Jak pomyslę ile jeszcze przede mną pracy...
Winobluszcz również dziewięciolatek. Opanował cały dom. Uwielbiam widok z okna w ramach z falującej draperii jego liści.
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród....
Adamie - my wszyscy tutaj eksperymentujemy z roślinkami i nasadzeniami... taki już nasz ogrodniczy los - gdybyśmy tego nie robili byłoby nudno... Wczoraj w końcu udało mi się kupić pigwę wielkoowocową - posadziłam ją i mam nadzieję, że się przyjmie - za parę lat to dopiero będzie pyszniutka i zdrowa naleweczka 

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nigdy nie przepadałam za aronią ,moja sąsiadka robiła jakieś soki i zawsze mi przynosiła tylko nikt nie chciał tego pić . a teraz żałuję bo przecież choruję na nadciśnienie i pewnie dobrze by mi to zrobiło .
A marcinki białe masz bo jako s nie widzę ?
Genia
A marcinki białe masz bo jako s nie widzę ?
Genia
Adamie Twój ogródek mnie urzekł wszystko takie piękne,miraż warzywno kwiatowy super
modrzewie ładnie wyeksponowane tuje,marciny,astry ach długo by jeszcze wymieniać po prostu
wszystko bardzo mi się podoba na pewno będę wpadać do Ciebie częściej a jeszcze częstujesz naleweczką
pozdrowionka do następnego razu i zapraszam do siebie 
modrzewie ładnie wyeksponowane tuje,marciny,astry ach długo by jeszcze wymieniać po prostu
wszystko bardzo mi się podoba na pewno będę wpadać do Ciebie częściej a jeszcze częstujesz naleweczką

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.