Grazka_j mój ogród. cz.1
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
pieknie wyglada twój ogród, róże nadal kwitną obficie - dech zapiera 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Witam późnym wieczorkiem. Dziękuję za odwiedzinki.
Jeszcze kilka zdjęc pokażę bo jutro wybywam na działkę, planuję byc kilka dni chyba, że pogoda się zmieni ?! Oprócz prac na działce robię przetwory ze śliwek i nalewki na chłodne wieczory!

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
grazka_j - moje wątki
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale zaszalałaś Grażynko róże śliczne
zdjęcia też
pięknie pokazujesz roślinki i widoczki z okolicy . Wróciłam też dopiero ze swojej działki dużo pracy ale pogoda dopisała i pięknie było .żrobiłam sadzonki [ wdg Twojej rady] z krzewuszki i dużo roślin posadziłam.
Różę też taką różową pnącą jak Twoja śliczna
A grzybków nawet na lekarstwo nie było, też mam jeszcze z ubiegłego roku na szczęście

Różę też taką różową pnącą jak Twoja śliczna

Bardzo dziękuję wszystkim za odwiedzinki. Martwię się, bo nie mam powiadomień w poczcie o wizytach w moim ogrodzie!? Nie wiem co jest przyczyną? Czy moja dłuższa nieobecnośc mogłaby na to miec jakiś wpływ? Hm.. zobaczymy, może wkrótce to się zmieni?
Kochani! Gościnnie byłam w ogrodzie niedaleko mojej posesji i tam dojrzałam ładnego iglaka - niestety właścicielka nie znała nazwy! Może ktoś z Was wie jak się nazywa? Oto zdjęcie:

Kochani! Gościnnie byłam w ogrodzie niedaleko mojej posesji i tam dojrzałam ładnego iglaka - niestety właścicielka nie znała nazwy! Może ktoś z Was wie jak się nazywa? Oto zdjęcie:

grazka_j - moje wątki
Re: Grazka_j mój ogród.
Grażynko witaj
jak zwykle pięknie u Ciebie kwiatki aż zapachniały u mnie a co do tego
iglaczka to też nie mam pojęcia jaka jego nazwa pozdrowionka pa

iglaczka to też nie mam pojęcia jaka jego nazwa pozdrowionka pa

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam niedzielnie czyżbyś jeszcze była na działce i tam przeżyła zimę

KOCHANE! JESTEM, JESTEM!
Pozdrawiam wszystkich gorąco!
Dobijałam się na forum ale było nieczynne przez 2 dni, teraz widzę nową oprawę i muszę się przyzwyczaic- jestem wzrokowcem, więc każda zmiana zakłóca porządek wczesnie zapamiętany! Teraz o działce.
Na szczęście zima mnie ominęła ale szaruga jesienna dała się we znaki. Było bardzo brzydko i mokro. Wiatr( na Bałtyku sztorm) szalał i wyjechaliśmy przeczekac do domu. Oczywiście imprezowałam z okazji Dnia Edukacji ale teraz kończę niezbędne prace w ogrodzie. Muszę jeszcze posadzic 2 świerki serbskie i zamierzam to jutro zrobic. Przed tym zimnem posiałam poplon ale chyba nie zdąży wzejśc bo jest nadal zimno!
Moniś aura potraktowała nas łagodniej i nie było śniegu, za to po deszczu przyszedł mróz i kwiaty przymarzły. Piękna jest Twoja zima!
Wprawdzie synoptycy zapowiadali takie ochłodzenie, ale ja w głębi duszy nie wierzylam że tak będzie, niestety się pomyliłam.!!!
szafir44 dziękuję bardzo za miłe słowa. Nadrabiam zaległości z lata, bo nie bylam na forum, dlatego jeszcze letnie widoki pokazuję.
Romciu. Mam blisko tylko 13 km na dzialkę, więc w zasadzie na wyciągnięcie ręki. Uciekłam z działki, bo drzewa się łamały przy drodze i wolałam byc w domu. Jednego dnia po południu droga była z tego powodu nieprzejezdna ale ja już byłam w domu.
Pozdrawiam wszystkich gorąco!
Dobijałam się na forum ale było nieczynne przez 2 dni, teraz widzę nową oprawę i muszę się przyzwyczaic- jestem wzrokowcem, więc każda zmiana zakłóca porządek wczesnie zapamiętany! Teraz o działce.
Na szczęście zima mnie ominęła ale szaruga jesienna dała się we znaki. Było bardzo brzydko i mokro. Wiatr( na Bałtyku sztorm) szalał i wyjechaliśmy przeczekac do domu. Oczywiście imprezowałam z okazji Dnia Edukacji ale teraz kończę niezbędne prace w ogrodzie. Muszę jeszcze posadzic 2 świerki serbskie i zamierzam to jutro zrobic. Przed tym zimnem posiałam poplon ale chyba nie zdąży wzejśc bo jest nadal zimno!
Moniś aura potraktowała nas łagodniej i nie było śniegu, za to po deszczu przyszedł mróz i kwiaty przymarzły. Piękna jest Twoja zima!

szafir44 dziękuję bardzo za miłe słowa. Nadrabiam zaległości z lata, bo nie bylam na forum, dlatego jeszcze letnie widoki pokazuję.
Romciu. Mam blisko tylko 13 km na dzialkę, więc w zasadzie na wyciągnięcie ręki. Uciekłam z działki, bo drzewa się łamały przy drodze i wolałam byc w domu. Jednego dnia po południu droga była z tego powodu nieprzejezdna ale ja już byłam w domu.
grazka_j - moje wątki