Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dwa tygodnie temu mieli to samoiwonaxp pisze:Zadzwoniłam do rosarium nadal mają poślizg i awarie komputerów i takie tam ale uspakajała mnie pani , ze będzie wszystko ok , ze za dwa dni powinni się odezwać

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Halinko w niedzielny u mnie mglisty i brzydki poranek .Cieszę się , ze podoba się mój maleńki ogródekHalina Kwak pisze:Iwonko, pospacerowałam dzisiaj po Twoim cudnym ogrodzie, popodziwiałam kompozycje - rewelacja !!!
Życzę miłej niedzieli

Halinko ja też swój dopiero tworzę i podobnie jak ty mam przewagę krzewów .W tym roku dopiero kupilam wiosenne cebulki bo miałam ich jedynie kilka szt.w tym roku przybyło ich o ponad 300 szt. Jest jeszcze masa roślin , które chciałabym posiadać , niestety nie mam możliwości rozciągnąć swego ogrodu

- iwonaxp
- 1000p
Witaj Krzyś jak milo ze mnie odwiedziłeśbishop pisze:Dwa tygodnie temu mieli to samoiwonaxp pisze:Zadzwoniłam do rosarium nadal mają poślizg i awarie komputerów i takie tam ale uspakajała mnie pani , ze będzie wszystko ok , ze za dwa dni powinni się odezwać

W rosarium to moje drugie zakupy przez internet , pierwsze to cebulki u BENEXA ,więc tam obyło sie raczej bez stresu ,( nie lubię kupować przez neta ) natomiast różami jako roślinami bardzo sie stresuję, gdyż nie jest to małe zamówienie a obecna pogoda raczej nie wpływa na ich korzyść i bardzo bałam się z powodów opóźnienia.Teraz wiem , że będą u mnie już we wtorek ale pogoda w nadchodzącym tygodniu nie zapowiada się dobrze

- iwonaxp
- 1000p
Re: Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp
Witajcie
Fajnie że forum już działa !!!
Dostałam róże z rosarium
nadal jednak nie ma jeszcze cebulek od Sylwka 
U mnie jest obecnie 3,4 stopna
zimno jak diabli 
aha kochani powiedzcie mi bo rozpakowałam róże są z gołym korzeniem pogoda na razie nie sprzyja sadzeniu
włożyłam je do wiaderek z wodą .Czy dobrze zrobiłam ? a moiże nie ? bo hmmm wyglada na to , ze pogoda jednak w najbliższych dniach się nie poprawi i że sadzenie będzie możliwe dopiero po niedzieli , więc jak powinnam z nimi postąpić ?

Dostałam róże z rosarium

U mnie jest obecnie 3,4 stopna

aha kochani powiedzcie mi bo rozpakowałam róże są z gołym korzeniem pogoda na razie nie sprzyja sadzeniu

- iwonaxp
- 1000p
Re: Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp
U mnie zima
jest biało 
Jak się teraz fotki wkleja ?

Jak się teraz fotki wkleja ?