Oaza spokoju Hanki - 2009
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusia u mnie ziemia pozaklasowa i jak coś wsadzam to kopiemy duży dół i wsypuję ziemię ogrodniczą i obornik.Tak to by nic nie urosło.Róże,które mam na trawniku wzdłuż chodnika mają wokół siebie krąg skopanej ziemi około 70-80 co i też im ziemię wzruszam.
Dorotka Jak Ty teraz dojedziesz na Domaszowską jak tam rozkopane.Musisz zarezerwować sobie dużo czasu.Pogodę mamy piękną oby taka była w sobotę.U kogo kupiłaś róże?
Halinka Moje róże jeszcze kwitną i bardzo dużo mają pąków.Moja różowa to jednak nie Tiffany i nie Troika.Troikę mam ona jest raczej więcej w pomarańczu.Forty Niner rośnie na 2,50 m na sztywnych łodygach i teraz nie mogę jej już zrobić porządnych zdjęć bo nie dostaję do kwiatu

Dorotka Jak Ty teraz dojedziesz na Domaszowską jak tam rozkopane.Musisz zarezerwować sobie dużo czasu.Pogodę mamy piękną oby taka była w sobotę.U kogo kupiłaś róże?
Halinka Moje róże jeszcze kwitną i bardzo dużo mają pąków.Moja różowa to jednak nie Tiffany i nie Troika.Troikę mam ona jest raczej więcej w pomarańczu.Forty Niner rośnie na 2,50 m na sztywnych łodygach i teraz nie mogę jej już zrobić porządnych zdjęć bo nie dostaję do kwiatu

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabryś teraz to już nie jestem pewna ale tak było napisane.
I wierz tu co pisze.Ona pachnie ale nie ma ani grama koloru miedzianego no i łapie mączniaka.Następna do wyciepnięcia.
I znów wychodzi na to,że tylko w kwalifikowanej szkółce kupię róże zgodne z nazwą.
U nas cieplutko a ja muszę w pracy
Milutkiego dnia
I wierz tu co pisze.Ona pachnie ale nie ma ani grama koloru miedzianego no i łapie mączniaka.Następna do wyciepnięcia.
I znów wychodzi na to,że tylko w kwalifikowanej szkółce kupię róże zgodne z nazwą.
U nas cieplutko a ja muszę w pracy
Milutkiego dnia
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Czyli na południu ciepło,a na północy niezbyt ciekawie,nie jest bardzo zimno,ale jakoś mgliście ,ponuro,aż nie chce się wyjść,dobrze,że porobiłam wcześniej jak było słonecznie,teraz nie zabrałabym się za to.Wykopałam 9 dołów na nowe nasadzenia,ale już nie będę się przeforsowywać,bo u mnie samo gruzowisko i glina na dolnym trawniku
Teraz mam problem co tam posadzić,jak znam siebie to będzie sporo koncepcji,ale i bez późniejszego przesadzania się nie obędzie na pewno
.póki co doły puste,ziemię trzeba przygotować.Hanuś nie szykujesz jakichś zmian u siebie

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57