Dala - mój piękny ogród cz.4
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie własnie urzekła ta szlachetność i umiar w doborze kolorów, to coś, co nieustająco podziwiam u innych, i coś, co dla mnie jest ABSOLUTNIE nieosiągalne ;-)dala pisze: 100krotko, berberysu nie ma na tej rabacie, ale jest śliwa ozdobna, która jednak trochę ją ożywia i wprowadza nieco dynamiki do dość statycznego obrazu iglaczków. Na brzegu kwitną też wiosną szafirki, a jesienią wrzosy...
...
Azalie przepięknie się u Ciebie przebarwiają na jesień, zarówno te wielkokwiatowe jak i te malutkie.
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pięknie wyglądają azalie w jesiennej szacie, ale już je sobie wyobrażam wiosną, jak zakwitną... tyle mają pąków

pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO

Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Maju, moje zdjęcia były 1400 na ileś tam; teraz widzę, że będę musiała je znacznie zmniejszać...
Reniu, sama pierwszy raz widzę swoje zdjęcia takiej wielkości - widać tyle szczegółów
Agniesiu, dlatego Rh to jedne z moich najulubieńszych roślin; są piękne cały rok
100krotko, chyba jesteś dla siebie zbyt surowa...Masz po prostu swój styl, ani lepszy, ani gorszy od innych -TWÓJ
Geniu, rzeczywiście u nas dzisiaj było pięknie, choć wietrznie...Ja biegałam po ogrodzie i ładowałam akumulatory - jesień w skąpanym słońcu ogrodzie ma tyle uroku
Mariolko, to miałaś pecha, bo przyznam, że jeszcze mączniaka na azaliach nigdy nie miałam, choć w tym roku rozpanoszył się po całym ogrodzie
Reniu, sama pierwszy raz widzę swoje zdjęcia takiej wielkości - widać tyle szczegółów

Agniesiu, dlatego Rh to jedne z moich najulubieńszych roślin; są piękne cały rok

100krotko, chyba jesteś dla siebie zbyt surowa...Masz po prostu swój styl, ani lepszy, ani gorszy od innych -TWÓJ

Geniu, rzeczywiście u nas dzisiaj było pięknie, choć wietrznie...Ja biegałam po ogrodzie i ładowałam akumulatory - jesień w skąpanym słońcu ogrodzie ma tyle uroku

Mariolko, to miałaś pecha, bo przyznam, że jeszcze mączniaka na azaliach nigdy nie miałam, choć w tym roku rozpanoszył się po całym ogrodzie

Moniko, dziękuję, ale pażdziernik jest w tym roku jest wyjątkowo piękny jak do tej pory. Robić zdjęcia wspaniale przebarwiającym się roślinkom skąpanym w słońcu to sama przyjemność
Cynthio, azalie się teraz ładnie przebarwiają i to -w zależności od odmiany -na przeróżne kolorki : żółte, pomarańczowe, bordowe, czerwone...
Ewuś, to chyba zależy też od stanowiska roślinki, bo n.p. winobluszcz w wielu ogrodach jest już przebarwiony, a u mnie ciągle zielony...
Isiu, to właśnie te wspaniałe kolory sprawiają, że jesień w ogrodzie jest taka piękna
Sylwek, no, właśnie - dzisiaj możemy podziwiać poruszające się obrazki
Marku, dziękuję za animację i to jeszcze specjalnie dla mnie
Dzisiaj znacznie chłodniej, ale wciąż bardzo słonecznie. Tym piękniej mienią się w słońcu wszystkie kolory jesieni.
Rano sfotografowałam raz jeszcze hortensje - tym razem będą to hortensje pażdziernikowe, ale przecież ciągle atrakcyjne
Hortensje bukietowe:

Ogrodowe:

Na pierwszym planie Anabelka

Cynthio, azalie się teraz ładnie przebarwiają i to -w zależności od odmiany -na przeróżne kolorki : żółte, pomarańczowe, bordowe, czerwone...
Ewuś, to chyba zależy też od stanowiska roślinki, bo n.p. winobluszcz w wielu ogrodach jest już przebarwiony, a u mnie ciągle zielony...
Isiu, to właśnie te wspaniałe kolory sprawiają, że jesień w ogrodzie jest taka piękna

Sylwek, no, właśnie - dzisiaj możemy podziwiać poruszające się obrazki

Marku, dziękuję za animację i to jeszcze specjalnie dla mnie

Dzisiaj znacznie chłodniej, ale wciąż bardzo słonecznie. Tym piękniej mienią się w słońcu wszystkie kolory jesieni.
Rano sfotografowałam raz jeszcze hortensje - tym razem będą to hortensje pażdziernikowe, ale przecież ciągle atrakcyjne

Hortensje bukietowe:

Ogrodowe:

Na pierwszym planie Anabelka