Moja działka - Monika76
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dala, Jolu... bo ja zdecydowałam się żeby zmienić u siebie ścieżkę.
Na razie prułam pod wyznaczone miejsca darń, niedługo będę pogłębiać koła, muszę poprzenosić trochę roślin w inne miejsce, posadziłam rozplenice japońskie, które będą przy ścieżce. Przede mną prace czysto budowlane
I muszę Wam powiedzieć, ze kopać mi się chce jak nigdy... bardzo mi się chce
Na razie prułam pod wyznaczone miejsca darń, niedługo będę pogłębiać koła, muszę poprzenosić trochę roślin w inne miejsce, posadziłam rozplenice japońskie, które będą przy ścieżce. Przede mną prace czysto budowlane

I muszę Wam powiedzieć, ze kopać mi się chce jak nigdy... bardzo mi się chce

- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiedziałam... Grzesiu... wiedziałam, że napiszesz
Prucie chwilowo wstrzymane, wszystko przez pogodę. Nie wiem dlaczego, ale u Stasi wydawało mi się, że takie ładne dni będą i będą... coś mi się nieźle pomieszało.
Ale to nie oznacza, że nic nie robię w sprawie ścieżki... nie, nie.
Mam zwiezione cegły... całkiem spora sterta.
Dzisiaj je liczyłam, żeby wiedzieć ile jest całych... ile połówek mniejszych a ile większych
Najbliższe dni mają być ładne, więc muszę podgonić z robotą.
Jak już był fajrant z cegłami, to wzięłam się za małe porządki... takie tam wycinanie tego co suche. itp. ... itd. Nie wiem czy to normalne, ale kwitnie liliowiec Stella d`oro...dwoma kwiatkami.
I o dziwo znalazłam kawałek miejsca... na coś... w przyszłym sezonie

Prucie chwilowo wstrzymane, wszystko przez pogodę. Nie wiem dlaczego, ale u Stasi wydawało mi się, że takie ładne dni będą i będą... coś mi się nieźle pomieszało.
Ale to nie oznacza, że nic nie robię w sprawie ścieżki... nie, nie.
Mam zwiezione cegły... całkiem spora sterta.
Dzisiaj je liczyłam, żeby wiedzieć ile jest całych... ile połówek mniejszych a ile większych

Najbliższe dni mają być ładne, więc muszę podgonić z robotą.
Jak już był fajrant z cegłami, to wzięłam się za małe porządki... takie tam wycinanie tego co suche. itp. ... itd. Nie wiem czy to normalne, ale kwitnie liliowiec Stella d`oro...dwoma kwiatkami.
I o dziwo znalazłam kawałek miejsca... na coś... w przyszłym sezonie

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
niedokończonych dzieł się nie pokazuje :Pgiza pisze:Moniko, pokaz swe dzieło, nawet jak niedokończone
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki