Warmińskie klimaty Agnieszki
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko, u mnie dziś cały dzień internetu nie było, może deszcz fale zalewał i nie pozwolił im do mnie dotrzec?...
padało, padało, potem padało, a teraz to nawet leje!
Elu, nie sprawdzałam wilczomlecza, siedzi w doniczce, ale w sprzyjającej chwili wysadzę go do gruntu i zobaczę, co dalej...

padało, padało, potem padało, a teraz to nawet leje!
Elu, nie sprawdzałam wilczomlecza, siedzi w doniczce, ale w sprzyjającej chwili wysadzę go do gruntu i zobaczę, co dalej...
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO

-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- MagdaMisia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko!
Nawet nie masz pojęcia jak ja Cię rozumiem, skaczesz z widłami tak jak ja wiosną u mnie. Mieszkasz w przepięknej okolicy - nie to co my mieszczuchy
U nas wichura była wczoraj - u mnie postrząsała jakieś 90% orzechów włoskich z drzewa no i miałam zbierania - cały worek po kartoflach
Zima naprawdę szybko mija na forum - a ile fantastycznych pomysłów się rodzi w naszych ogrodniczych umysłach...ściskam cieplutko i zapraszam do mnie 
Nawet nie masz pojęcia jak ja Cię rozumiem, skaczesz z widłami tak jak ja wiosną u mnie. Mieszkasz w przepięknej okolicy - nie to co my mieszczuchy

- Agniesia
- 500p
z tą wolną chwilą to najtrudniej...Monia68 pisze:Agnieszko, w wolnej chwili zrób trochę jesiennych zdjęć![]()
ale - ma zamiar zakwitnąc pierwszy jesienny krokus - opóźniony nieco, bo późno sadzony

marcinek w objęciach jesiennej forsycji

klon

i klonik

wpraszam się na ciasto orzechowe...MagdaMisia pisze: U nas wichura była wczoraj - u mnie postrząsała jakieś 90% orzechów włoskich z drzewa no i miałam zbierania - cały worek po kartoflach
pzdr. Agnieszka
http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Agniesia
- 500p
przyczepy nie moje, mam je na przechowaniu...dala pisze: Te przyczepy to chyba są postawione w tym miejscu, żeby można było non-stop go podziwiać![]()

Agness, Dala klon w tych barwach jest chyba charakterystycznym drzewem dla mazurskiej jesieni...

Elu, w rezultacie dziś obyło się bez zakupów, czasu zabrakło...

Trzynastko - strasznie Twój nick mi się podoba - chodziłam do podstawówki nr "13", a mój ulubiony pub nazywa się "Pod Trzynastką". raj... no cóż, zaczekam na zimę, zobaczymy jak to w tym roku będzie z zawiewaniem drogi wyjazdowej...

pzdr. Agnieszka