SERDECZNIE WITAM wieczorkiem.
Monia 68,danutab, AGNESS, Agawa, Urszula B, Romualda Witczak, Stasia 109, ada. kj, coma 95, Rodusik, Jakuch, Halina Kwak
jeszcze raz dziękuję za miłe słowa i tyle serdeczności. Cieszę się, że jestem z Wami i mogę pochwalic się swoimi kwiatami. Nadrabiam zaległości z lata. Zdjęc mam sporo tylko jeszcze muszę je zmniejszyc żeby je wstawic. Tak więc pokażę nowe wkrótce, teraz jeszcze wykorzystuję ładne dni na prace pielęgnacyjne w ogrodzie. Mam spore zaległości, bo byłam w rozjazdach i sama miałam sporo gości, więc wakacje przeminęły bardzo szybko. Susza w moich stronach dała znac, bo rośliny padły, teraz pomału się regenerują ale to już nie pora na okazanie prawdziwych walorów!
Romciu z powodu suszy nie ma u mnie grzybów! Sama nie byłam w lesie, znajomi jednak mówią że pojedyńcze jakieś się pokazują i już są robaczywe! Na szczęście mam trochę zapasów z ubiegłego roku, wiec się nie martwię!
coma 95 niestety nie znam nazwy róż, ponieważ jak kupowałam to na karteczce była nazwa producenta(kupowałam w miejscowym sklepie ogrodniczym) i coś po łacinie. Kupując zwracałam uwagę na kolor i żeby była pnąca.
Jakuch to również róża kupiona na rynku z gołym korzeniem w ubiegłym roku jesienią. Po raz pierwszy zakwitła i jest bardzo oryginalna tak mi się wydaje.
KOCHANE wkrótce zajrzę do Waszych ogrodów ale to jeszcze trochę potrwa zanim nadrobię zaległości. Proszę o wyrozumiałośc.
Jeszcze jedno: nie mogę pisac ,,ci " ciągle mi się przestawia w ustawieniach, nie mogę nic z tym zrobic!!! Proszę nie traktowac to za błąd.
Nie będę więcej przenudzac tylko wstawię kolejne zdjęcia.