Grazka_j mój ogród. cz.1
miec taki widok, to marzenie.. cudnie tam u Ciebie...pozdrawiam
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ach te zdjęcia jeziora, marzenie. Można tak patrzeć, patrzeć, patrzeć - bez końca.....
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko. Smutno bez Ciebie i zimno się zrobiło. Wracaj. Chyba, że grzybki zbierasz - to zrozumiem.
A u nas we Wrocławiu dalej susza i nie chce padać. Dziewczyny się chwalą, że wreszcie popadało w innych okolicach a u nas zaklęte miasto jeżeli chodzi o deszcz.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Witam po większej przerwie. Dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że o mnie pamiętacie KOCHANE KOLEŻANKI. ;:12
Sporo się u mnie działo, więc nie miałam czasu na forum, ale zrobiło się bardzo zimno i brzydką pogodę przeczekam w domu. Na działce jeszcze sporo pracy, więc czekam na ładniejszą pogodę, póki co to wieje i pada!
Teraz kilka zdjęc:

Jezioro dla stęsknionych wody. Poniżej żurawie, które udało mi się sfotografowac jadąc na działkę. Obok jeszcze jedno zdjęcie-widok ze spaceru.

Dla wszystkich kwiaty z mojego ogrodu: róże.

Sporo się u mnie działo, więc nie miałam czasu na forum, ale zrobiło się bardzo zimno i brzydką pogodę przeczekam w domu. Na działce jeszcze sporo pracy, więc czekam na ładniejszą pogodę, póki co to wieje i pada!

Teraz kilka zdjęc:

Jezioro dla stęsknionych wody. Poniżej żurawie, które udało mi się sfotografowac jadąc na działkę. Obok jeszcze jedno zdjęcie-widok ze spaceru.

Dla wszystkich kwiaty z mojego ogrodu: róże.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- stasia109
Grażynko!!!, ;:54
cieszymy się bardzo, że wreście z nami jesteś. Zdjęcia są cudowne. Patrząc na nie, to tak, jakby nie było nocy, deszczu, szarugi. Ech, jak tu pięknie...
cieszymy się bardzo, że wreście z nami jesteś. Zdjęcia są cudowne. Patrząc na nie, to tak, jakby nie było nocy, deszczu, szarugi. Ech, jak tu pięknie...

Adresy do moich wątków
- stasia109
No nie Moja Droga, czy chcesz aby nam serca pękly z zazdrości? To powinno być zakazane. Tak nie wolno!!!
Same cuda!!!

Same cuda!!!

Adresy do moich wątków
Stasia 109 Witam Cię gorąco w moim ogrodzie. Dziękuję za tyle miłych słów. Całe lato w zasadzie nie miałam czasu na zdjęcia, muszę to nadrobic! Na dzisiaj tyle, bo kolejne muszą poczekac na obróbkę i segregację. Zapraszam zaglądaj do mnie a ja wpadnę też z rewizytą. 

grazka_j - moje wątki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ależ kwiecia u ciebie
miło patrzeć na takie dorodne róże, ja dopiero zaczynam z nimi przygodę 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- stasia109
Nie dziękuj. To co napisałam, to szczera prawda. A ja tylko dostałam palpitacji serca z zazdrości......

Adresy do moich wątków
agrazka Witaj moja imienniczko! Bardzo lubię róże i w tej chwili brakuje miejsca na nowe nasadzenia. Ten rok nie był sprzyjający różom!
U nas najpierw było sucho, później mokro i znowu sucho! A ja nie miałam zbytnio czasu dla nich, jednak jakoś sobie radziły!
U nas najpierw było sucho, później mokro i znowu sucho! A ja nie miałam zbytnio czasu dla nich, jednak jakoś sobie radziły!
grazka_j - moje wątki