No i po bajeczce ;)
Aniu, cieszę się, że podobają się Tobie moje nowości, Pilea faktycznie trafiła mi się gęsta ;)
Basiu, ja uwielbiam jak fotki są obrobione, tylko, że to zajmuje troszkę czasu i czasem ciężko mi się zabrać za obróbkę
Asiu, ja i moje nowości bardzo dziękujemy
Gosiu, jeszcze nie wiem, jak u mnie będzie rosła Ciemnotka, bo mam ją od wczoraj
Z tego co czytałam, to lubi cieniste miejsca i wilgotne powietrze, zresztą jak większość paproci ;)
U mnie stoi w tej chwili przy zlewie
W ogóle obawiam się o te wszystkie paprocie(a mam ich 8 różnych), bo teraz zaczyna sie okres grzewczy i muszę się postarać o wilgotne powietrze w mieszkaniu, bo inaczej dużo roślin padnie, a u mnie jak centralnym się nagrzeje, to gorąco jak w piekle
A teraz kolejne nowości ;)
Kaktus nn od mojej kuzynki, jeszcze bez korzonków i troszkę wyciągnięty ale mam nadzieję, że to naprawię ;)
Czekam na Władka, może mi podpowie, co to za kłujaczek ;)
Rosiczka, kupiona na all za 5zł 8) , jako gratis dostałam jeszcze nasionka innej odmiany ;)
Hibek z Netto za 6zł 8) , w zasadzie był dla znajomej na urodziny, ale już takiego miała, więc dałam jeje jednego ze swoich nn, na szczęście nie omieszkałam pobrać z niego szczepki ;)
Fiołeczek z Obi skusił mnie bardzo, bo był uroczy 8) 8) 8)
I na koniec moje koszyczki z kwitnącymi w tej chwili fiołkami, mam jeszcze cztery nie kwitnące w tej chwili, no i przedszkole oczywiście ;)
Dzisiaj kupiłam jeszcze jednego fiołeczka w Kauflandzie i Kawę w Biedronie ale nie mam jeszcze zrobionych fotek
Tym oto akcentem kończę zanudzać ;)
Edit:
Aniu(Anaka), cieszę się, że podobają się Tobie moje nowości

Faktycznie ceny trafiły mi się rewelacyjne, więc roślinki same wskakiwały do koszyka ;)
Anetko, wiesz o tej Pilei zawsze można pomyśleć ;)