Wow C. Ovata Hummel Golden Sunset mnie powaliła. Skąd Ty wzięłaś takie cudo? Jest przepiękna, sama b. lubię crassulki i mam ich kilka ale taka to marzenie
Pozostałe również niezwykle urocze Świetne okazy
O, ja też podłączę się do pytania Kasi. Gdzie takie cudeńko można dostać? No nie mogę oczu od niego oderwać.
PatrycjaMoje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
Witaj Karino.
Na początek chcę Cię przywitać cieplutko i trochę jesiennie.Niesamowitą masz kolekcje gruboszy,krotonów i na pewno innych kwiatków które mam nadzieję nam pokażesz
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
o mamuś!!- to Geranium faktycznie szalone! takiego wielkoluda jeszcze nie widziałam!!
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Witaj na forum!
Masz bardzo ładne kwiatuszki. Kolekcja gruboszków całkiem pokaźna. Czy ten z pierwszego zdjęcia naprawdę ma takie żółte listki? Nigdy takiego nie widziałam. Bardzo mi się spodobał.
Witam wszystkich ponownie. Cieszę się z Waszych odwiedzin i z tego, że podoba Wam się moja mała kolekcja krasulek i innych kwiatków.Zaraz postaram się odpowiedzieć na wszystkie pytania ale najpierw chcę pokazać Wam jeszcze jednego krotonika.Oto on.
treissi pisze:Witaj na forum!
Masz bardzo ładne kwiatuszki. Kolekcja gruboszków całkiem pokaźna. Czy ten z pierwszego zdjęcia naprawdę ma takie żółte listki? Nigdy takiego nie widziałam. Bardzo mi się spodobał.
Naprawdę,naprawdę. Sama bardzo się z niego cieszę.Jest naprawdę śliczny.A zdjęcia nie oddają do końca jego urody.Miejsca zielone są piękną jasną wiosenną zielenią , zupełnie inne jak u " zwykłych " gruboszków
elcia1974 pisze:Witaj Kariniu na forum!
Widzę, że masz bardzo ładną kolekcję gruboszków. Bardzo lubię te kwiatuszki.
Sama mam tylko tego najpopularniejszego, czyli drzewko szczęścia, ale lista "chciejstw"
już utworzona. Otwiera ją hobbitek. 8)
Inne kwiatuszki też masz bardzo ładne.
Uważaj, jak pobędziesz tu trochę to w końcu parapetów braknie.
Pozdrawiam!
Ela
Parapetów już mi zabrakło Ale wciąż jeszcze jakoś je "rozciągam" choć nie są gumowe.A kwiaty stoją już wszędzie.Niedługo rodzinka mnie "wypisze" z domku.