Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
KRYSIU a mnie czekolada nie bawi no chyba ,ze gorzka z orzechami . Za to wole ciasta ale raczej wszystko bez kremu . No chyba ,ze tort zrobię sama no to wtedy ojj kalorie . No i każdy myśli ,że mogę jeść bezkarnie a mój cholesterol przekroczony i mam żrec tabletki . Niestety to dwie sprzecznosci ja i tabletki .
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
buuu nie lubię słodyczy :x jest mi po nich ........wczoraj wybrałam sie z mamą na zakupy i wciagnęła mie do ciastkarni .Ciasyka , placki i torty wyglądały naprawdę przepysznie , ale jak poczułam ten zapach mas, kremów , słodkości odrazu zrobio mi sie nie fajnie i wyciągnęłam mame z tamtąd za rękę
.Nie znaczy to , że w ogóle nie jadam ciast .Uwielbiam torty z bitą śmietaną i owocami , karpatkę ,po innych z deczka źle się czuję .
ale na temat forum
Jadziu w tym tygodniu wykopałam cebule mieczyków .Niektóre sa oblepione wręcz małeńkimi przybyszowymi .Czy mam je przesuszyć razem , czy je pooddzielać ?kompletny ze mnie laik .Po raz pierwszy je miałam i nie wiem co dalej:)

ale na temat forum

Jadziu w tym tygodniu wykopałam cebule mieczyków .Niektóre sa oblepione wręcz małeńkimi przybyszowymi .Czy mam je przesuszyć razem , czy je pooddzielać ?kompletny ze mnie laik .Po raz pierwszy je miałam i nie wiem co dalej:)
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Jadziu! U Ciebie to dopiero zakupy!
Nie to co moje cztery krzaczki na krzyż
Nie broń się przed altanką - to bardzo fajnie mieć takie miejsce, gdzie można odpocząć lub posiedzieć jak przyjdą goście. Ja mam dużą altanę i mały ganek. Głównie siedzę na ganku, bo z niego widać skrawek jeziora.
Strasznie jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądało na wiosnę i latem. Będzie istna powódź różanych kwiatów.
Nie to co moje cztery krzaczki na krzyż

Strasznie jestem ciekawa jak to wszystko będzie wyglądało na wiosnę i latem. Będzie istna powódź różanych kwiatów.
- JAKUCH
IWONKO zostaw je tak jak sa one po przesuszeniu się same rozdzielą . Moje mieczyki sa jeszcze w ziemi . Pare mieczyków wykopię ,ale resztę zostawię tak na próbe czy mi przezimują . Miałam w tym roku nieciekawą paletę barw z ubiegłorocznych . Wszystkie były albo żółte ,albo różowe . Więc na wiosnę się przekonam co z nimi będzie . Miłej i słonecznej soboty . u mnie niestety słonka brak .
- JAKUCH
WITAM WSZYSTKICH W SOBOTNIE POPOŁUDNIE
Jak wiecie dzisiaj sobota więc lece zawsze roztrwonic pieniadze
. Jako ,że pani od róż już się pokazała więc jechałam sprawdzić co ma ciekawego . Niestety musze zmartwić BOGUSIĘ I ANIĘ -AN-KA mogą dostać tylko patyczki z Secretu . Wzięłam ze sobą aparat ,żeby jej pokazać o jaką różę pytam ,ale ona jakaś nie kumata i w ogóle sobie jej nie przypomina . Kupiłam 2 Chopiny i chyba Nostalgię ,ale o tej drugiej zorientowałam się dopiero w domu . Pokazę Wam zdjęcie a może się mylę ,ze to ona . Dokupiłam też marcinki teraz mam ich 4 kolory co ton jasniejszeoraz białą i żółtą niska chryzantemę . A teraz nowości zakupione i to co obecnie jeszcze kwitnie .

Jak wiecie dzisiaj sobota więc lece zawsze roztrwonic pieniadze

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Jadziu moim zdaniem to na pewno nie jest Nostalgia
.
A to moja róża- nostalgia .

A to moja róża- nostalgia .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
ROżyca chyba nie Nostalgia,ale bardzo ładna.A te białe kwiaty z niebieskim środkiem to jak się zwą-są prześliczne.
No to będziemy czekać na badylek od secretu.
No to będziemy czekać na badylek od secretu.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jadziu. Ta dziś kupiona róża mnie osobiście przypomina Kronenburga. Ale myślę, że powinny się na ten temat wypowiedzieć różane specjalistki. On ma duże kwiaty, od spodu płatki przebarwione tak jak u Ciebie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki