Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jadzia
.....o jakich kiloramach Ty mówisz
Taka laska ,jak Ty nie musi się martwić o zimowy tłuszczyk
Też wolę lato ale takie chłodniejsze dni dają nam złapać trochę oddechu po letnich ogrodowych szaleństwach
....tak sobię tłumaczę
....bo trzeba zawsze znaleźć plusy każdej pory roku
Miłego wieczoru Jadziu

Taka laska ,jak Ty nie musi się martwić o zimowy tłuszczyk

Też wolę lato ale takie chłodniejsze dni dają nam złapać trochę oddechu po letnich ogrodowych szaleństwach

....tak sobię tłumaczę

Miłego wieczoru Jadziu

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Oj Jadziu-Tobie to chyba tylko miligramy!JAKUCH pisze:BASIU ja na razie nie myślę o tym zobaczymy na wiosnę byle by wszystkie dobrze przezimowały i nic nie pomarzło . Nie lubię za dużo siedzieć w domu . W zimie brakuje tego ciągłego ruchu i przybywają kilogramy i to najbardziej mi się nie podoba . Miłego dnia .
Czy piwoniom winny wyjść jakieś liście przed zimą?
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
EWUNIU piwonie już śpia im tylko wychodzą takie białe kiełki . Po zimie zawsze mam troche nad-wagi ale nie lubię siedzącego trybu musze być zawsze w ruchu . a że uwielbiam ciasto to te kilogramki tez mnie lubia [no może troszeczkę . ]
BASIU jak jeszcze tyle roboty przede mną to trochę ciepełka by się przydało
HALINKO Ty równiez nie należysz do tych puszystych . Właśnie zarobiłam drożdżowe ciast . Będzie ze śliwkami gdyż takie najbardziej mi smakuje a do tego kruszonka z kokosem . Już łykam ślinkę na sama myśl .. ;:13
BASIU jak jeszcze tyle roboty przede mną to trochę ciepełka by się przydało
HALINKO Ty równiez nie należysz do tych puszystych . Właśnie zarobiłam drożdżowe ciast . Będzie ze śliwkami gdyż takie najbardziej mi smakuje a do tego kruszonka z kokosem . Już łykam ślinkę na sama myśl .. ;:13
- JAKUCH
OJOJOJ ale się nazbierało trochę sobie poczytuję o różach i od czasu do czasu zerkam w monitor . Chyba narobiłam Wam apetytu .
HALINKO tym razem masz bez pieczenia .Samo się upiekło w zamrażarce
Też tak robię przecież naraz nie zjem całej blaszki . Chociaż kiedyś to potrafiłam chodzić i kroić a teraz robią to za mnie wnuki .
LESZKU witam Cie serdecznie w mojej oazie .
ANIU no to przyjemna robota cię czeka . Tatuś zajmie się skarbem a mamusia ciastem .
Miłego wieczoru życzę wszystkim odwiedzającym

HALINKO tym razem masz bez pieczenia .Samo się upiekło w zamrażarce

LESZKU witam Cie serdecznie w mojej oazie .
ANIU no to przyjemna robota cię czeka . Tatuś zajmie się skarbem a mamusia ciastem .
Miłego wieczoru życzę wszystkim odwiedzającym
Jadziu czyli jutro wybierasz się na targ-pytaj proszę o Margo Koster i -(obsesja czy co? hihi).Dzisiaj dostałam pomponellę i rhapsody in blue.Jutro kopanie dołów i wkopywanie róż.Całuski.
Aha ja upiekłam z Lidla strudel jabłkowy i wszyscy łącznie ze mną(a nie kupuję gotowców) byli zachwyceni.Jest pyszny i polecam Wam(głęboko mrożone ciasto francuskie z jabłkami) ;:13
Aha ja upiekłam z Lidla strudel jabłkowy i wszyscy łącznie ze mną(a nie kupuję gotowców) byli zachwyceni.Jest pyszny i polecam Wam(głęboko mrożone ciasto francuskie z jabłkami) ;:13
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Coś mi się zdaje, że jak tak zimą polecą same recepturki na smakołyki to wiosną ciężko będzie się podnieśćnie mówiąc już o schylaniu.
Jadziu skoro synuś chce postawić Ci altankę to nie oponuj - świetny pomysł.
Będziesz mogła latem odpocząć w cieniu, wypić soczek lub kawkę , zrobić grila i odpocząć w czasie pracy.

Jadziu skoro synuś chce postawić Ci altankę to nie oponuj - świetny pomysł.

Będziesz mogła latem odpocząć w cieniu, wypić soczek lub kawkę , zrobić grila i odpocząć w czasie pracy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
WITAM WSZYSTKICH .
ANUŚKO czy o Secret też pytać
GRAŻYNKO tylko żeby on miał więcej czasu a na dodatek zaczął chodzić do szkoły . Dla niego doba musiałaby trwać 48 godzin . Uwielbiam ciasta mąż już się śmiał ,że na pewno dzisiaj tego ciasta nie skosztuję . No i już sie to stało . Brzeg obcięty i zjedzony . Uwilbiam drożdzowe ciasta . Zapachy się roznosza po całym mieszkaniu .
HALINKO tylko jestem ciekawa ,czy ona przetrwa zimę
Mnie również pomalutku zaczyna się podobac
ANUŚKO czy o Secret też pytać

GRAŻYNKO tylko żeby on miał więcej czasu a na dodatek zaczął chodzić do szkoły . Dla niego doba musiałaby trwać 48 godzin . Uwielbiam ciasta mąż już się śmiał ,że na pewno dzisiaj tego ciasta nie skosztuję . No i już sie to stało . Brzeg obcięty i zjedzony . Uwilbiam drożdzowe ciasta . Zapachy się roznosza po całym mieszkaniu .
HALINKO tylko jestem ciekawa ,czy ona przetrwa zimę

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jadziu. Ty możesz ciasta jeść bezkarnie. Mnie kilogramy za bardzo lubią i gubią
. Przestałam piec ciasta, a uwielbiam szczególnie drożdżowe. A później najczęściej sama wcinam. Syn rzadko kiedy je ciasto, za to czekoladą w każdej postaci można go obłożyć i jeszcze będzie mało. Takiego mi smaku narobiłaś ;:13 . Uciekam, bo mi ślinka cieknie. Miłego weekendu. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki