Mój ogród - Józef cz.1
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Krysiu..aukcję przegrałem wprawdzie ale dostałem propozycje od sprzedawcy..wystawi na prywatna aukcję drugą sadzonkę tej passiflory...urra!!bedę ją miał..passiflora racemosa..czerwone kwiaty zebrane w grona..piękna!KaRo pisze:Oooo,jesteś kolekcjonerem roslin ale i graczem na aukcjiJa też Józefie.
No to zaczynam polować na passiflory.
- Józef

- Kontakt:
moje gloriozy zawiązały nasiona..ciekawe czy coś z nich wyrośnie..

a to moje pelargonie na balkonie

a to "coś"dostane od Dorci

w pewnym momencie wszystkie trzy roślinki straciły wierzchołki..teraz się rozgałęziły i wypuszczają nowe ..teraz trójpalczaste liście..na pewno jest to pnącze bo ma wąsy czepne..ciekawe co też to będzie

a to moje pelargonie na balkonie

a to "coś"dostane od Dorci

w pewnym momencie wszystkie trzy roślinki straciły wierzchołki..teraz się rozgałęziły i wypuszczają nowe ..teraz trójpalczaste liście..na pewno jest to pnącze bo ma wąsy czepne..ciekawe co też to będzie
- Józef

- Kontakt:
witaj Becia..cieszę się że podoba Ci się moja działeczka,,
dziś zrobiłem parę fotek ale nadal nie opanowałem obróbki na nowym sprzęcie-więc sa całkiem surowe..
zaczynają kwitnąć lobelie
a za pomidorkami w szklarni pierwsze kwiaty bawełny..dopiero się rozwijają...

pomidorki ..dla Erazma..

trochę kwiatów..

tykwy maja już owoce.

a to owadożerny dzbanecznik posadzony na korzeniu w mchu..najpierw przypaliło go słońce ale teraz już rosną mu zdrowe liście a na ich końcach wyrastają dzbany..

pogonić kota!!!

dziś zrobiłem parę fotek ale nadal nie opanowałem obróbki na nowym sprzęcie-więc sa całkiem surowe..
zaczynają kwitnąć lobelie
a za pomidorkami w szklarni pierwsze kwiaty bawełny..dopiero się rozwijają...

pomidorki ..dla Erazma..

trochę kwiatów..

tykwy maja już owoce.

a to owadożerny dzbanecznik posadzony na korzeniu w mchu..najpierw przypaliło go słońce ale teraz już rosną mu zdrowe liście a na ich końcach wyrastają dzbany..

pogonić kota!!!