Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MARIOLKO dzięki za info w sprawie GRAHAMKA. Właśnie posadziłam go na skraju rabatki ,żeby kłuł w oczy . Jak długie ma te pędy to zaraz mu zmienię miejsce .
HALINKO my chyba wszyscy miłośnicy róż tak myślimy . Dzisiaj jednak wykopałam rumbę i dałam ją obok SECRETU [a może NICOLE] nie wiem . Dzisiaj w sklepie oglądałam pączek tej NICOLE i mnie zatkało . Sprzedawczynie niekompetentne miały w osbnym wiaderku kwiaty a krzaczki leżały związane . i jak tu wierzyć . Oglądałam tę NICOLE w necie no tak trochę mi tę moją przypomina . Czytałam też u JURKA bardzo niepochlebną ocenę CAPISTRANO i chyba FASHION . Tak sie na nie cieszyłam . No ale zobaczymy .
EWUNIU pewnie to idzie nowość więc trzeba wszystko pozmieniać i ponaprawiać . Dzisiaj skończyłam układać chodnik z cegieł miałam tam dużo takich połamanych . Teraz wygląda ładniej . Mączliki grasuja i niszcza wszystko na co siądą .
HALINKO my chyba wszyscy miłośnicy róż tak myślimy . Dzisiaj jednak wykopałam rumbę i dałam ją obok SECRETU [a może NICOLE] nie wiem . Dzisiaj w sklepie oglądałam pączek tej NICOLE i mnie zatkało . Sprzedawczynie niekompetentne miały w osbnym wiaderku kwiaty a krzaczki leżały związane . i jak tu wierzyć . Oglądałam tę NICOLE w necie no tak trochę mi tę moją przypomina . Czytałam też u JURKA bardzo niepochlebną ocenę CAPISTRANO i chyba FASHION . Tak sie na nie cieszyłam . No ale zobaczymy .
EWUNIU pewnie to idzie nowość więc trzeba wszystko pozmieniać i ponaprawiać . Dzisiaj skończyłam układać chodnik z cegieł miałam tam dużo takich połamanych . Teraz wygląda ładniej . Mączliki grasuja i niszcza wszystko na co siądą .
Jadziu, Twoja własnoręcznie zrobiona ścieżka jest świetna. Fachowa robota. Chętnie zobaczę co wyczarujesz z formy od sąsiada! Dawno mnie nie było, a tu takie postępy. Pozdrawiam!
Pozdrawiam, Basia. Miejski busz.
- JAKUCH
Witajcie BASIU i IRENKO . Zobaczymy jak to będzie na wiosnę no może dopiero w czerwcu jak zaczną kwitnąć róże .
Basiu mnie ona również urzekła ,ale już po zakupie przeczytałam o niej niepochlebną recenzję . Ale zobaczymy jak się bedzie u mnie sprawowac .
IRENKO na pewno nie dorówna urodzie Twojemu pięknemu ogrodowi .
Basiu mnie ona również urzekła ,ale już po zakupie przeczytałam o niej niepochlebną recenzję . Ale zobaczymy jak się bedzie u mnie sprawowac .
IRENKO na pewno nie dorówna urodzie Twojemu pięknemu ogrodowi .
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jadziu Graham idzie dość wysoko.
Byłby wspaniały pod płotem.
Oj ileż już masz tych róż bo straciłam rachubę.
Byłby wspaniały pod płotem.
Oj ileż już masz tych róż bo straciłam rachubę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
Dzięki GRAZYNKO na opakowaniu nie było aż takiej wielkosci . Nowości nie ma dużo Już parę starych przesadziłam do kręgu to będę musiała GOLDEN GLOW przesadzić w inne miejsce a w to miejsce przesadzić Grahamka . Gorzej jak to znowu nie będzie on . Wtedy chyba się dam prywatnie zastrzelić . Czyli pójdzie obok bramki . Tez fajnie . to będzie honorowe miejsce .
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jadziu,
szalejesz kobito!
wielkie zakupy rózane! Super!
tez ostrzegam przed Grahamem (jak Comcia) -wielki rosnie na 3m w górę, mozna go traktować jak pnącą!
Fashion ma piekny kolor łososiowy, strzela proste wysokie pedy ponad 1m, lepiej sadzić 3 szt razem co 30cm , wtedy bedzie od razu efekt gęstego krzewu ;)
szalejesz kobito!

wielkie zakupy rózane! Super!
tez ostrzegam przed Grahamem (jak Comcia) -wielki rosnie na 3m w górę, mozna go traktować jak pnącą!

Fashion ma piekny kolor łososiowy, strzela proste wysokie pedy ponad 1m, lepiej sadzić 3 szt razem co 30cm , wtedy bedzie od razu efekt gęstego krzewu ;)
- JAKUCH
EWUNIU FASHION mam posadzoną z CAPISTRANO i 2WALZTIME a do tego dochodzi jako pnąca ABRAHAM i PILGRIM . Czy nie za dużo tego wszystkiego . Jeszcze mam czas gdyż one są nie ukorzenione chociaż powypuszczały listki . Dzięki wszystkim za info do mojego upragnionego Grahamka
. Miłego wieczoru życzę wszystkim odwiedzającym moją oaze .
. Miłego wieczoru życzę wszystkim odwiedzającym moją oaze .
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Te w kartonach najczęściej są pomyłką nie sprzedawcy, ale oglądających je ludzi, którzy mało kiedy to co wyjęli z kartoniku wkładają na swoje miejsce.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki