Bardzo dziękuję za pochwały , jest mi miło że chcecie oglądac moje roślinki,.
Ja jednak mam do was prośbę do starych i nowych forumków o zajrzenie na tą stronkę i wypowiedzenie się co myślicie o tym by dzielic tak nasze wątki. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=27553
Mirku czy ty widziałeś ze znów podzielili ci wątek
Bo dzisiaj to w ogóle nastał dzień ogólnej kastracji .Większość wątków dzisiaj została podzielona ,ja też ze zdziwieniem zauważyłam ,że mam ,,odświeżony'' wątek A chciałam zacząć od strony 1 ,a nie znowu mieć 32 strony ...a potem tylko patrzeć jak znowu ciachną w najmniej spodziewanym momencie
Basieńko,czemu się obwiniasz za coś,co było niezależne od Ciebie ?? Nie miałaś na to w ogóle wpływu.A jeśli nie będziesz się już odzywała w moich wątkach,to będzie mi bardzo przykro,bo twoja wiedza naprawdę mi wiele pomaga przy pielęgnacji (i nie tylko) roślin.
Grają dwie kaczki w okręty:
- H5N1
- Trafiony, zatopiony!
Sposoby na ptasią grypę:
1. Nie chodzić spać z kurami.
2. Nie siadać na jajach.
3. Nie rzucać pawiem.
4. Nie wycinać orła w progu.
5. Uważać na wylatujące gile.
6. Nie pić na sępa.
7. Nie bawić się ptaszkiem.
Madziu, on ma tu nazbyt ciemno.Spróbuj na wiosnę przesadzić go do bogatej w składniki pokarmowe ziemi do kwiatów (np.ziemia firmy SUBSTRAL) i wtedy go nie nawoź. W okresie wzrostu (po roku od przesadzenia), podaj mu niewielką dawkę nawozu do roślin zielonych. Wówczas chętnie się tworzą nowe zawiązki. Spróbuj,może się uda POWODZENIA!!!