Wybaczcie że dopiero teraz się odzywam ale tak jakoś wyszło widzę temat grzybków trochę się rozwinął
No u nas pod nosem są laski właśnie typowo na maślaczki dzisiaj nawet miałam okazję iść ale mój M stwierdził że dobry dzień na ryby no i co ja biedna miałam zrobić
No i minus jest też taki że jak na razie to susza w lesie jakoś nie chce popadać
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Mój dzisiaj był na grzybach i mało co przyniósł a nie było go ze 3 godziny To fakt w lasie jest sucho....oj mogłoby trochę popadać Planujemy jeszcze w tygodniu jechać może wtedy więcej się uzbiera bo chciałabym je zasuszyć
Mój storczyk który pokazywałam poprzednio co pytałam czy to pędzik to niestety był nowy korzonek ale parę dni potem jak go znowu obejrzałam to zgadnijcie co zobaczyłam
Hi hi to na 100% 2 nowe pędziki
Pozdrowionka ASIA
Ewelinko dziękuję Marylko z tą cierpliwością to chyba tak nie do końca hi hi jak ten puścił pędziki to pobiegłam do drugiego a tamten nic tylko takie lekkie zgrubienia miał i wstyd przyznać ale skubnęłam mu 2 listka i coś tam jest ale czy puści po moim skubaniu
Pozdrowionka ASIA
Asieńko, same piękności sobie u Ciebie pooglądałam.
Afelandra, kalatejka, obie difcie, kawka i to pnące szybko rosnące zachwyciły mnie totalnie.
Wszystko inne też bardzo ładnie rośnie.
Pozdrawiam serdecznie!
Ela
Dawno mnie tu nie było no to zacznę od nowego kwiatka od mamy która zrobiła nalot na jakiś market
Dużo się tu pozmieniało i mam problem z dodaniem zdjątka
Pozdrowionka ASIA