Dusiu sprawdzałam czy pachnie ten żółty i faktycznie to prawda.
A żeby nie było iż zapomniałam o tym wątku to wrzucę na razie zdjęcie parapetu i podłogi po pewnych zmianach .
Ostatnio wyszłam z sklepu bez niczego bo stwierdziłam że na razie wystarczy i zostałam wynagrodzona takimi nowościami .
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Justuś dziękuje za odwiedziny i zapraszam częściej.W domu mam może kwiaciarnie ale nie nastawioną na sprzedaż-i niech tak zostanie.
Storczyk ,który dostałam od córki na urodziny otworzył kwiatka na nowym pędziku i jest dużo,dużo ciemniejszy niż te poprzednie.Cieszę się jak małe dziecko
Witam po dłuższej nie obecności.Urodzinowy kwiatek Izy szaleje co widac na zdjęciach
I moje nowości
Przy tym niestety aparat przekłamał kolorki.Kwiatuszek jest żółty tak jak widać na drugiej części zdjęcia
Ło matko,jakie to cymbidium piekne!!Żeby Ci kwitło jak najdłużej!!Mój gad stoi na balkonie,wypuścił chyba ze 6 bulw ale ani jednego pędu kwiatowego.Czas się rozstać z padalcem.
Pozdrawiam serdecznie.
Grażynko u mnie cymbidium z tamtego roku też strajkuje-tylko tyle że wypuściło kilka bulw.Poczekam jeszcze a jak nie poskutkuje to mam nie ogrzewaną jasną toaletę w której w tamtym roku zimowały kaktusy .W tym najwyżej będa stały uparte orchidee.Trochę pomarzną to może przejdą im fochy
Dziękuje w imieniu orchideii i mojego Radka bo to on mi je kupił.Ma juz większego hopla na tym punkcie niż ja
Ostatnio coś często trafiam na przeceny i do kupuję
Niestety jakoś zdjęć nie wyszła najlepsza przepraszam.Kupiłam jeszcze jedną ale oddałam sąsiadce bo"Ty mi wszystkie orchidee z przeceny wykupujesz"a ma ich na razie 3 .