Ogród Igi - cz.5
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iga ... ja dopiero na Forum zobaczyłam, że są inne kolory żurawek niż brązowe i zielone
U nas nie widziałam innych jak tylko ciemne
A jak pytałam o żółte, to wszyscy tylko wzruszają ramionami i mówią, że innych nie ma
że wymyśliłam sobie
To ich wtedy uświadamiam i wysyłam na Allegro 
Iga, nie zdarzyło Ci się nigdy żeby jakaś przemarzła zimą? Bo niektórzy twierdzą, że niektóre nie przetrzymują zimy ...

U nas nie widziałam innych jak tylko ciemne

A jak pytałam o żółte, to wszyscy tylko wzruszają ramionami i mówią, że innych nie ma

Iga, nie zdarzyło Ci się nigdy żeby jakaś przemarzła zimą? Bo niektórzy twierdzą, że niektóre nie przetrzymują zimy ...
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wkurza mnie jak sprzedawcy twierdzą, że czegoś nie ma (nie chodzi tylko o rośliny), bo w ogóle tekiej rzeczy nie produkują. Jeśli nie wie, nie zna się to niech powie, że się nie orientuje w temacie, a nie że nie ma. 

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Aniu, do wiosny, na moim ogrodzie rosło tylko 18 , reszta to nabytki tegoroczne, mam nadzieję,że przeżyją zimę spokojnie.
Wtedy mogę z czystym sumieniem polecać odmiany.
Jak będziesz jakieś chciała, ja na allegro też trochę sprzedałam, ale teraz z powodu braku czasu nie mogę.To pakownie i wysyłanie paczek, to bardzo pracochłonne.
Może na wiosnę?????????
Wtedy mogę z czystym sumieniem polecać odmiany.
Jak będziesz jakieś chciała, ja na allegro też trochę sprzedałam, ale teraz z powodu braku czasu nie mogę.To pakownie i wysyłanie paczek, to bardzo pracochłonne.
Może na wiosnę?????????
- MalaRybka
- 1000p
Ostatnio nie było agrafek do firaniga23 pisze:Hej , ja też pracuję w handlu, a czego nie ma?MałaRybka pisze:Wkurza mnie jak sprzedawcy twierdzą, że czegoś nie ma (nie chodzi tylko o rośliny), bo w ogóle tekiej rzeczy nie produkują. Jeśli nie wie, nie zna się to niech powie, że się nie orientuje w temacie, a nie że nie ma.

Aniu, masz rację. Naczyta się człowiek na forum i czasem się okazuje, że wie więcej niz ludzie w szkółce

Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
MałaRybka pisze:
Ostatnio nie było agrafek do firan. Są z przezroczystego plastiku i białego. Te pierwsze są do niczego, bo bardzo szybko się łamią. Poszukiwałam zatem z białego plastiku (sa elastyczniejsze) z małym haczykiem, ale wszedzie były dostepne z duzym haczykiem (na większe kółka, które wiszą na karniszu). W wielu sklepach mówiono, że zawsze w ofercie mają tylko z dużym haczykiem, a w jednym twierdzono, że w ogóle się nie produkuje takich jak jak szukam. I co? Znalazłam i kupiłam takie jakie były mi potrzebne.
Aniu, masz rację. Naczyta się człowiek na forum i czasem się okazuje, że wie więcej niz ludzie w szkółce.
Rybciu, bo wszędzie pracują tylko ludzie, i często niedouczeni z ulicy.
Nie potrafią się przyznać do nie wiedzy, więc lepiej powiedzieć ,że czegoś się nie produkuje.
Ja po 20 latach w handlu, mówię, że " nie widziałam", bo nikt nie jest alfą i nie wie wszystkiego.
- MalaRybka
- 1000p
Igo, też pracowałam w handlu i wiem jak to jest.
Zgadzam się z tym co napisałaś
Zgadzam się z tym co napisałaś

Ogród Rybki
Ogród Rybki