Basiu wszystko się samo robi :
Śliwki w piekarniku się pieką :P jutro będzie cd ...
Ciasto automat ukręcił, a teraz leżakuje w lodówce > później wyjmę śliwki i stawię ciasto do pieczenia :P
Ja kiedyś chciałam, ale pierwsze brak miejsca a po drugie to słyszałam niezbyt pochlebne opinie > no i jak na dwie osoby to chyba wolę zmywanie > chociaż po imprezce by się przydała :P
Ja wcisnęłam najmniejszą jaką się dało (45cm) i muszę powiedzieć że jest fajna jak się we dwoje mieszka, jest tylko jedno ale ... są takie rzeczy które i tak ręcznie trzeba umyć bo do zmywarki nie wolno wkładać
Ja mam układ z M on ładuje zmywarkę a ja rozładowuję bo też nie cierpię tego robić i zawsze się kończy na myciu, a tego nie znoszę tylko trochę mniej niż ładowania zmywarki
Kasiu-dlatego jestem zdziwiona,bo ciasto kruche wyrabia się szybko,by nie zdążyło się ogrzać a automat przecież ma grzałki.Ja kruche robię w malakserze.
FIGA pisze:Ja kiedyś chciałam, ale pierwsze brak miejsca a po drugie to słyszałam niezbyt pochlebne opinie > no i jak na dwie osoby to chyba wolę zmywanie > chociaż po imprezce by się przydała :P
Kasiu kupuj, są takie co mieszczą się pod zlew, wysuwa się tak jak kosz na śmieci, tylko że takie kosztują, ale wiesz jaka oszczędność czasu , i pięknych rąk.