W moim ogródeczku ... Halina,cz.2
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Halinko, cieszę się, że paczka tak szybko dotarła. To żółte o co prosiłaś to NARADKA, niestety jakoś się skurczyła i wyschła, dlatego ci nie wysłałam. Jeśli mogę mieć jakieś życzenie to prosiłabym o wyższe liliowce, bo akurat mam dobre miejsce. Widziałam też kiedyś u Ciebie taką roślinkę marzankę wonną. Gdybyś miała kawałeczek, to byłabym wdzięczna. Czy mogłabyś wstawić zdjęcie liliowców, które mi wyślesz? Ja postaram się jutro sfotografować mój powojnik, żebyś zobaczyła jak się rozrasta.
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieś, a wiesz, że nie wiedziałam, że ślimaki lubią aksamitki, też sporo sieję, bo uwielbiam taki gąszcz śmierdziuszek - aksamitek
Ja na nie też mówię śmierdziuszki 
Haniu, jeszcze raz pięknie dziękuję za roślinki
Jak zobaczyłam powojnik tangucki, to myślałam, że umrę ze szczęści , tak o nim marzyłam
i w dodatku taki spory krzaczek wysłałaś
Na razie trzymam go w doniczce z ziemią, na balkonie, jutro jadę na działeczkę, to zostanie wsadzony do ziemi w zaciszne i słoneczne miejsce
Nie musisz wstawiać zdjęcia swojego powojnika tanguckiego, ja go cały czas mam przed oczami
iii nie tylko 

Moje liliowce znajdziesz na str 14, 15 i 24 w moim fotosiku. Wyślę Ci w poniedziałek po kawałeczku z każdego i marzankę też, bo jej mam pod dostatkiem (ładnie się prezentuje, a w dodatku pachnie)
Dobrze, że podałaś mi, jak nazywa się ta żółta roślinka, która bardzo mi się podobała, już wiem czego mam szukać
Jacku, dziękuję, godecja, też mi się bardzo podoba

Haniu, jeszcze raz pięknie dziękuję za roślinki

Moje liliowce znajdziesz na str 14, 15 i 24 w moim fotosiku. Wyślę Ci w poniedziałek po kawałeczku z każdego i marzankę też, bo jej mam pod dostatkiem (ładnie się prezentuje, a w dodatku pachnie)

Dobrze, że podałaś mi, jak nazywa się ta żółta roślinka, która bardzo mi się podobała, już wiem czego mam szukać

Jacku, dziękuję, godecja, też mi się bardzo podoba