Podziwiam szczerze. Naprawdę. Ja jakoś nigdy nie miałam zapału do kwiatków domowych, choć ostatnio coraz częściej się do nich przekonuję. Tym bardziej, ze mój grudnik wypuszcza już pączki kwiatowe - uwielbiam go za to.
Pozdrawiam
Luiza
A no hej Jakoś tak się złożyło że w krótkim czasie zyskałem sporo zielonych.
Bzik to nie jest raczej hobby Ale muszę zwolnić bo nie mam
już miejsca. Już są w domu trzy półki z kwiatami
Krzysiek i jak wybierasz się do Krakowa na te targi
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Krzysiu nie tak łatwo zwolnić Ja też próbowałam, ale ciągle coś nowego mi się podobało. na razie prawie skutecznie z tym walczę i tylko od czasu do czasu pozwolę sobie na jakieś maleństwo
Hajka; Mariusz bardzo chętnie bym zobaczył te targi ale nie dam rady. A ten wekend co są targi mam pracę.
Może za rok się uda Treissi no wiem że trudno wiem Dzisiaj dostałem pięknego storczyka
od mojej rodzinki. Po prostu cudo. Dodam fotkę jutro bo dzisiaj po pracy jestem i po szkole więc padam
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
ogródeczek storczyki