Och ,ale bedzie oglądania za rok...nie cały
Ogród Andzi
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać. Wczoraj przesadziłam biały lilak dzisiaj dalsze przesadzanie tylko przyuważyłam że mam kolka sztuk w kolorze białym jukę, ostróżkę, dzwonki podobne do karpackich i irysy. Najwięcej bylin mam w kolorze żółtym, pomiędzy nimi dla kontrastu dosadziłam trzmieliny przez cały rok będzie coś pstrokatego na rabacie.
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nareszcie dotarłam do Ciebie Aniu teraz będę częściej na Forum.
Cieszę się że masz wreszcie wymarzone oczko
pięknie kolorowo i bardzo smacznie w Twoim wątku sałatkę z buraczków na pewno sobie zdrukuję ,ja zrobiłam koktailowe z przepisu od Ewy na pewno będą smaczne [jak golonka].Też popracowałam na działce i dosiałam trawkę coraz ładniej się robi na działeczce :P :P
Romko podam jeszcze przepis na Paprykę z Pieczarkami też bardzo dobry. 2kg papryki,1kg pieczarek,4 duże cebule.Zalewa 3ząbki czosnku,liść laurowy, ziele angielskie,2l wody,2 szkl octu, 1,5 szkl cukru, 2 łyżki soli.Pieczarki sparzyć, paprykę-paski, cebula-talarki. Wymieszać i gotować w zalewie 15 minut od zagotowania. Przekładać do słoików na wierzch dodać łyżkę oleju.
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Przecudnie,bardzo mi się podobają Twoje aranżacje Aniu
aż się oczy śmieją do Twoich kwiatuszków 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Ojć i zaczynają sie schody do niebaaaaa,ze mnie jest gamoń komputerowy pospolitus
próbowałam cokolwiek zacząć w tym temacie ,ale klops mi wyszedl zamiast wątku hahahahhaha no nic metoda prób i błędów w przyszłej dziesięciolatce będe miała swój wątek obiecuję!
albo i nie będę hahahahaha wszystko jest możliwe psze pani 
albo i nie będę hahahahaha wszystko jest możliwe psze pani pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)