Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewo Krakowska jak Cię Hania nazywa - różę na pewno trzeba na zimę okopczykować, ale to dopiero jak będą przymrozki, a nawet Hania zaleca po zamarznięciu ziemi, ale jak wtedy tą ziemią czy kompostem obsypywać.???
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
KRYSIU ja w ogóle zadko kopczykuję moje róże i jakos nigdy mi jeszcze nie zmarzły . W tym roku okopczykowałam a jedna mi i tak zmarzła i do teraz ni umie przyjść do siebie . Wypuściła 1 pęd od korzenia . No i gdzie tu reguła a może ją za szybko odkryłam też jest taka możliwość . Z tylu róż ,które mam tylko 1 taki odrodek . U mnie jest raczej tak wszystko osłonięte . Ewuniu ja zawsze mówię co cie nie zabije to cię wzmocni i to samo stosuję do kwiatów nie rozpieszczam ich .
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Masz rację Jadziu.
Niech się hartują od młodu.
A jeśli wymarznie - znaczy że za wrażliwa i nie nadaje się na ten teren.
Niech się hartują od młodu.
A jeśli wymarznie - znaczy że za wrażliwa i nie nadaje się na ten teren.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM WSZYSTKICH WEEKENDOWO I JESIENNIE
Dzisiaj znów zakupki róże Walztime kupiłam też Brabanty i cyprysiki i jeszcze 2 róże ale w tej chwili SKS jutro fotki . Trochę pracowałam przy naprawie chodnika z drugiej strony . Namyślam się też nad zakupem PARADE. Do OBI przywieżli świeżutkie róże wszystkie markowe jeszcze ziemia w nich mokra . Czasem mają takie wysuszone ale te sa ładne . i jeszcze na zakończenie pare dzisiejszych fotek .
MARYSIU niestety idąc na zakupy trzeba karte zostawić w domu ,gdyż inaczej może być zle
EWUNIU dzisiaj cyknęłąm wreszcie tę forme od sasiada . Ładnie będa się prezentować kafelki z tej formy . A różom powiedziałam ,żeby mi nie przyniosły wstydu .

Dzisiaj znów zakupki róże Walztime kupiłam też Brabanty i cyprysiki i jeszcze 2 róże ale w tej chwili SKS jutro fotki . Trochę pracowałam przy naprawie chodnika z drugiej strony . Namyślam się też nad zakupem PARADE. Do OBI przywieżli świeżutkie róże wszystkie markowe jeszcze ziemia w nich mokra . Czasem mają takie wysuszone ale te sa ładne . i jeszcze na zakończenie pare dzisiejszych fotek .
MARYSIU niestety idąc na zakupy trzeba karte zostawić w domu ,gdyż inaczej może być zle

EWUNIU dzisiaj cyknęłąm wreszcie tę forme od sasiada . Ładnie będa się prezentować kafelki z tej formy . A różom powiedziałam ,żeby mi nie przyniosły wstydu .

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Jadziu mróweczko, znowu będziesz odlewać płytki ?
To już będzie u Ciebie jak na królewskich ogrodach, nie tylko ścieżki ale i różyce królewskie.
Oj będzie pięknie.......
To już będzie u Ciebie jak na królewskich ogrodach, nie tylko ścieżki ale i różyce królewskie.
Oj będzie pięknie.......

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki