Moje czasoumilacze :)
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- adamanna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 23:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
witaj socurek :P kolekcja rozrasta się bardzo szybciutko :P roslinki zapowiadaja sie pieknie :P choć teraz jeszcze malutkie to ani się obejrzysz jak wyrosna na duże i dorodne
ja zamiast wstawiać doniczki do worków przykrywam roślinki obciętymi plastikowymi butelkami - nie są wtedy tak szczelnie zamkniete i przez dziurke po zakrętce dostają troche świeżego powietrza nie muszę też wtedy pamietać by je codziennie wietrzyć :P :P
ja zamiast wstawiać doniczki do worków przykrywam roślinki obciętymi plastikowymi butelkami - nie są wtedy tak szczelnie zamkniete i przez dziurke po zakrętce dostają troche świeżego powietrza nie muszę też wtedy pamietać by je codziennie wietrzyć :P :P
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O, jakie piękne nowości. Niech się rozrastają jak najszybciej. 

Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Chwal się, chwal. Ja sobie z przyjemnością je pooglądam.
A nowości piekniutkie.

A nowości piekniutkie.

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Karolinko, cudowne masz nowości! A z czasem i doświadczeń nabierzesz
Każdy z nas podobnie zaczynał, uczył się od początku, często na własnych błędach 
Pamiętam o Tobie, może już we wtorek roślinki będą u Ciebie!

Pamiętam o Tobie, może już we wtorek roślinki będą u Ciebie!
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- socurek
- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Moje kochanie, moje marzenie, mój najdroższy skarb... od dziś już zawsze będziemy razem
Wreszcie upolowałam sobie monsterkę 

Sansewieria, grubosz i monstera od zawsze kojarzyły mi się z dzieciństwem. Grubosze zawsze obrywałam w szkole grając w zielone żywe. Pod monsterą miałam swój schron a liście sansewierii zawsze studiowałam z wielką uwagą na nudnych lekcjach... Teraz mam je wszystkie.

Sansewieria, grubosz i monstera od zawsze kojarzyły mi się z dzieciństwem. Grubosze zawsze obrywałam w szkole grając w zielone żywe. Pod monsterą miałam swój schron a liście sansewierii zawsze studiowałam z wielką uwagą na nudnych lekcjach... Teraz mam je wszystkie.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- elcia1974
Śliczna jest!
To było też moje marzenie i od niedawna również ja mam swoją monsterkę.
Pozdrawiam!

To było też moje marzenie i od niedawna również ja mam swoją monsterkę.

Pozdrawiam!
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- socurek
- Od: 5 kwie 2009, o 02:10
Basga, owszem, w Kauflandzie
Szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś mniejszego i skromniejszego, ale jestem pozytywnie zaskoczona. Andziu, jeszcze dużo jej brakuje nim dorośnie do rozmiarów monstery mojej babci. Tamta to była olbrzymem...
Babci się znudziła, babcia wyrzuciła
Tak samo jak pokaźną hoykę, zamiast dać wnusi... Dlatego ta monsterka była dla mnie, Elciu, jak święty Graal ;) a moja radość wczoraj nie miała granic 

- elcia1974
Dobrze Cię rozumiem.
Dla mnie wiele roślinek to też takie skarby, jak Święty Graal albo Arka.
Cierpliwie szukam, a potem, kiedy już są ze mną to cieszę się, jak nie wiem co.

Dla mnie wiele roślinek to też takie skarby, jak Święty Graal albo Arka.

Cierpliwie szukam, a potem, kiedy już są ze mną to cieszę się, jak nie wiem co.

- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
Piękna monstera.
I marzenia się spełniają. 

Patrycja Moje doniczkowce