Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ta fioletowa róża to Rapsody ,na początku byłam nią rozczarowana ,ale z czasem zaczynam się do niej przekonywać .DODGERS pisze:Ładne okazy kwiatów:) Bardzo podoba mi się fioletowa róża.
Kociak też sympatyczny. Do nas też wpada kot sąsiadów i ciągle siedzi na tarasie haha, niestety nie lubią się z psem :/ w zeszłym miesiącu starcie kota z psem było w gladiolach - zwierzaki przeżyły, gladiole nie
Może u mnie tak bezpiecznie się czuje ten kotek bo u mnie nie ma psa .
Genia
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu Twoja biała jeżówka jest naprawdę zachwycająca- cudo
I wciąż podziwiam Rapsody- ma wspaniały niespotykany kolor 
Wcale nie dziwię się kociaczkowi, że wciąż nawiedza Twój ogródek, jest u Ciebie tak pięknie, że i ja gdybym miała bliżej to bym się też do Ciebie wkradała i zachwycała ślicznymi kwiatami

Wcale nie dziwię się kociaczkowi, że wciąż nawiedza Twój ogródek, jest u Ciebie tak pięknie, że i ja gdybym miała bliżej to bym się też do Ciebie wkradała i zachwycała ślicznymi kwiatami

- e-genia
AgnieszkoAGNESS pisze:Geniu Twoja biała jeżówka jest naprawdę zachwycająca- cudoI wciąż podziwiam Rapsody- ma wspaniały niespotykany kolor
Wcale nie dziwię się kociaczkowi, że wciąż nawiedza Twój ogródek, jest u Ciebie tak pięknie, że i ja gdybym miała bliżej to bym się też do Ciebie wkradała i zachwycała ślicznymi kwiatami![]()

Kiedy ją zamawiałam tę różę widziałam zdjęcie całkiem inne kolor atramentowy ,więc jak mi zakwitła byłam bardzo rozczarowana ,teraz już mi przeszło .
A jeżówkę muszę na zimę troszkę okryć gałęziami z iglaków żeby mi czasem nie wymarzły bo bym była nie pocieszona .
Genia
Ja nie mogę doczekac sie ,aby zakwitla zakupiona ostrożka .Nie wytrzymałam i urwałam jedem pączekJestem okropna Jest pełna .biała lub z wrzosowym nalotem.
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Oj faktycznie jeżówka śliczna, ale kotek
fajniutki.
Sylwek mówisz opieńki, hehe Ty to przyjeżdżamy, one są pyszne marynowane

Sylwek mówisz opieńki, hehe Ty to przyjeżdżamy, one są pyszne marynowane

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- e-genia
Asiu ,Izabelo ,Jacku ,Mariuszu witajcie , mnie najbardziej zależało na ciemno bordowej ,prawie czarnej ale nie mieli .Aska pisze:Gieniu - Grahama Thomasa kupowałam w Rosarium. Naprawdę warto ją mieć.
Ładna ta ciemnoróżowa róża. Muszę w przyszłym roku poszukać czegoś w tym stylu.
Zamówiłam 4 jak już pisałam ale żadna nie ciemno bordowa .
Jacek ja mówię o żółtej bezłodygowej ,inne prymulki mam i to sporo tak że nie szkodzi że masz siebie mają.
Szkoda że nie zrobiłam wczoraj zdjęć temu czarnemu kotkowi ,ale ostatnio bywa u mnie mniej ,chyba spodziewa się dzidziusiów bo jakiś taki okrągły jest .
Genia
Gieniu, naszukałam się Twojego aktualnego wątku, bo nie masz w stopce 
Pozazdrościłam Ci koloru w ogrodzie i zrobiłam małą rewolucję. Miałam zadoniczkowane różnego rodzaju i koloru astry bylinowe, więc wysadziłam je pod pergolą ,w okolicach której nic nie kwitnie o tej porze roku. Wysadziłam także żółciótki kępiasty nachyłek "Zagreb", który kwitnie całe lato, aż do mrozów i kwitnący na czerwono kuklik . Choć to świeże nasadzenia, już jest weselej !
* 
Pozdrawiam Cie serdecznie i życzę zdrówka

Pozazdrościłam Ci koloru w ogrodzie i zrobiłam małą rewolucję. Miałam zadoniczkowane różnego rodzaju i koloru astry bylinowe, więc wysadziłam je pod pergolą ,w okolicach której nic nie kwitnie o tej porze roku. Wysadziłam także żółciótki kępiasty nachyłek "Zagreb", który kwitnie całe lato, aż do mrozów i kwitnący na czerwono kuklik . Choć to świeże nasadzenia, już jest weselej !

Pozdrawiam Cie serdecznie i życzę zdrówka