Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Coma-mają dwie wielkości, może forma jest regulowana?Jadzia obiecała dziś wstawić zdjęcia formy od brata, to może tej "sąsiedzkiej"także?
Jadziu-moi dwaj domowi lądowcy(siostra i szwagier) mówią,żeby betonu nie malować,albo dać barwnik do masy,ale to już nieaktualne.Szary jest świetnym tłem dla wielobarwnych plam kwiatów w Twoim ogrodzie, a z chodniczkami masz idealnie czysto i suchą nogą stąpasz po działce.Mam nadzieję,że nie będziesz ich co sobotę szorować?
Jadziu-moi dwaj domowi lądowcy(siostra i szwagier) mówią,żeby betonu nie malować,albo dać barwnik do masy,ale to już nieaktualne.Szary jest świetnym tłem dla wielobarwnych plam kwiatów w Twoim ogrodzie, a z chodniczkami masz idealnie czysto i suchą nogą stąpasz po działce.Mam nadzieję,że nie będziesz ich co sobotę szorować?
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
WITAM WSZYSTKICH ZNOWU WIECZOROWĄ PORĄ . Niedawno przyszłam z ogródka . Komary nie tną nie ma ciepło więc fajnie się robi . Muzyczka tez ładnie gra. Mamy ładne radio RADIO PIEKARY gdzie cały czas grają i wiadomości tez można posłuchać więc praca idzie śpiewająco . Pojechałam do Bytomia w innej sprawie ,ale niestety znów nichcąco zachaczyłam o sklep ogrodniczy i 8 dych nie moje . Kupiłam ranniki ,śniedki ,pełne tulipany biało czerwone ,różowe ,irysy syberyjskie 2 róże jedna jest pnąca a druga wielkokwiatowa ,krokusy jesienne i reszty nie pamiętam postaram się poprawic . A teraz obiecane zdjęcia . Zakwitła mi wreszcie trójsklepka ,którą kupiłam w ubiegłym roku na wystawie kwiatów
ANIU tę różyczkę kupiłam w Niemieckim OBI ona jest taka lila-róż
GLORIO
a reszty dowiem się na wiosnę .
MARIOLKO też byś to zrobiła nie ma sprawy to nie trudne . Tylko te mieszanie
ALUSIU nie znam się na wszystkim ,ale jak się zapytam to zrobię . Brat mnie poinstruował a ja do dzieła .
A TERAZ TA ZAGADKOWA FORMA a potem reszta

ANIU tę różyczkę kupiłam w Niemieckim OBI ona jest taka lila-róż
GLORIO

MARIOLKO też byś to zrobiła nie ma sprawy to nie trudne . Tylko te mieszanie
ALUSIU nie znam się na wszystkim ,ale jak się zapytam to zrobię . Brat mnie poinstruował a ja do dzieła .
A TERAZ TA ZAGADKOWA FORMA a potem reszta

- JAKUCH
EWUNIU sąsiadowa jest pojedyncza ,ale jutro ją cykne . Cały rok czekałam na kwiat trójsklepki . Ona chyba potrzebuje dużo słońca muszę o niej poczytać . Dzisiaj nim wychodziłam z ogródka przypomniało mi się ,że muszę zobaczyć ,czy kwiat się pokazał . No i wreszcie był .
Masz rację Gosiu najpierw byłam w banku a potem hulaj dusza......Właśnie brat ma ją juz chyba z 5 lat jak kupił swoją działke ,ale jej w ogóle nie uzywał . Za to ja ją użyłam .
Masz rację Gosiu najpierw byłam w banku a potem hulaj dusza......Właśnie brat ma ją juz chyba z 5 lat jak kupił swoją działke ,ale jej w ogóle nie uzywał . Za to ja ją użyłam .
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Bardzo fajna ta forma i ścieżka bardzo efektownie wygląda. Nie zmieniałam bym jej koloru. Róże znów kupiłaś
Ta druga różowa wielkokwiatowa wygląda na Quen Elizabeth. Bardzo udana róża jeżeli to będzie ta. Ma piękny wyprostowany pokrój, kwitnie cały sezon, raczej zdrowa róża.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JAKUCH
Witam wszystkie moje psiapsiółki ogrodniczki .
GRAŻYNKO to na razie nawet nie połowa roboty za mną większa część jeszcze przede mną . Dzięki za uznanie .
IRENKO gdzie mi tam do Twojego pięknego ogródeczka . Mam nadzieję ,ze jak będzie wszystko skończone to będe chociaz trochę zadowolona ,ale to wszystko jeszcze przede mną byle by się jeszcze pogoda utrzymała
BOGUSIU ,ale z pejczem nie będziesz nad nami stała
DANUŚKO czy my kobiety naprawdę musimy wszystko umieć zrobić ,więc po co nam Ci męęęęęęężczyżni .
DOMINIKO zaraz lecę poczytać . Musiałam najpierw połatać gacie wnukowi teraz mogę pobuszować po ogrodach .
KRYSIU bardzo bym się cieszyła gdyby to była ona . W tych sklepach nie mają nawet przybliżonych nazw a ta w ogóle się nie nazywa . Ja to jestem coraz większa maniaczką róż. Tę pnącą kupiłam do przodu bedzie między tujami . na razie kupiłam jedną a muszę jeszcze dokupić ze 3 te pnące ,żeby to miało efekt . Mam tam 7 m płotu i przy wejściu chcę zrobić pergolę .
a to dla wszystkich miłych gości

GRAŻYNKO to na razie nawet nie połowa roboty za mną większa część jeszcze przede mną . Dzięki za uznanie .

IRENKO gdzie mi tam do Twojego pięknego ogródeczka . Mam nadzieję ,ze jak będzie wszystko skończone to będe chociaz trochę zadowolona ,ale to wszystko jeszcze przede mną byle by się jeszcze pogoda utrzymała
BOGUSIU ,ale z pejczem nie będziesz nad nami stała

DANUŚKO czy my kobiety naprawdę musimy wszystko umieć zrobić ,więc po co nam Ci męęęęęęężczyżni .
DOMINIKO zaraz lecę poczytać . Musiałam najpierw połatać gacie wnukowi teraz mogę pobuszować po ogrodach .
KRYSIU bardzo bym się cieszyła gdyby to była ona . W tych sklepach nie mają nawet przybliżonych nazw a ta w ogóle się nie nazywa . Ja to jestem coraz większa maniaczką róż. Tę pnącą kupiłam do przodu bedzie między tujami . na razie kupiłam jedną a muszę jeszcze dokupić ze 3 te pnące ,żeby to miało efekt . Mam tam 7 m płotu i przy wejściu chcę zrobić pergolę .
a to dla wszystkich miłych gości