Mój ogród - zanetan
-
- 50p
- Od: 10 sie 2009, o 13:00
-
- 100p
- Od: 11 wrz 2009, o 13:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Dorotko ja również uwielbiam kamienie, co chyba widać. Szkoda tylko, że ten materiał jest tak drogi, chociaż akurat mnie wiele nie kosztował bo sama chodziłam i wyszukiwałam w okolicy, natomiast te duże głazy załatwił mi tatoDorota Czechowicz pisze:Bardzo mi się podoba Twój ogródek, zwłaszcza te kamienie. Bardzo je lubimy z M.
-
- 100p
- Kontakt:
Dziękuję za odwiedziny i życzę sukcesów w dalszych planowaniach nasadzeń. No i oczywiście czekam na zdjęcia.Renatamama3 pisze:Bardzo ładny ,czyściutki ogród .My dopiero kupiliśmy działeczkę z końcem lipca już posadziliśmy tuje i cebulowe tulipany ,krokusy teraz muszę przystopować bo budowlańcy muszą mieć miejsce ,ale ja już planuje co gdzie .
-
- 200p
- Od: 5 sie 2009, o 23:35
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aż mnie ręce świerzbią by złapać za sekatorek i przystrzyc tą trzmielinkę koło domu na żywopłocik :P
Zobaczyłam u Dali taki żywopłocik i wiosną swoją trzmielinkę posadzonkuję i będę usiłowała go wyhodować.
Długo rośnie u ciebie ta trzmielina ?
Kanny jako soliter na trawniku wyglądają po prostu wspaniale !
Zasługują na takie pokazowe miejsce
Zobaczyłam u Dali taki żywopłocik i wiosną swoją trzmielinkę posadzonkuję i będę usiłowała go wyhodować.

-
- 100p
- Kontakt:
Witaj, no już dość długo rośnie i też chcę ją formować na żywopłocik i na wiosnę była przycinana ale jeszcze niektóre krzaczki są po prostu za małe i jeszcze muszą się po prostu rozrosnąćcoma95 pisze:Aż mnie ręce świerzbią by złapać za sekatorek i przystrzyc tą trzmielinkę koło domu na żywopłocik :P