Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziewczyny bez przesady to nie ja to robię tylko taka forma . Trzeba tylko zrobić zaprawę i wlać do formy i FINITO . Przecież to każdy coś takiego zrobi . Fajnie się to robi ,bo wychodza kostki 0,5mx0,5 m. Zanim wymieszałam następny rzut mogłam spokojnie zdjąć forme . I WSJO
EWUNIU umiejętności nigdy za dużo . Nigdy nie wiesz co Ci się w życiu moze przydać
EWUNIU umiejętności nigdy za dużo . Nigdy nie wiesz co Ci się w życiu moze przydać
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Olu. To jak się będziesz wybierać do Jadzi po nauki to zabierz mnie ze sobą. Może szybciej to pojmiemy tak wespół w zespół.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH
OJ OJ wy się smiejcie ,ze ja tak systemem trochę chałupniczym wyrabiam . Chociaż mi muskuły wyrosną z tego mieszania zaprawy . Sama jestem ciekawa końcowego efektu . Ale kiedy to będzie i czy mi to nie popęka w zimie to mnie najbardziej interesuje . Widziałam u znajomej zrobiony chodnik i fajnie się prezentuje .
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadźko płot juz widzę masz zrobiony to i nowe rabatki muszą być prawda?
Fajnie to wykombinowałaś z tym kręgiem.
Czy mówiłaś o tej wystawie, z której wstawiałaś fotki
.....teraz trochę żałuję, że nie pojechałam bo ze zdjęć wynika, że warto było.....noi przy okazji zakupy fane porobiłaś.
To teraz tylko czekać na efekty Twjej pracy....kiedy ta wiosna przidzie
.

Fajnie to wykombinowałaś z tym kręgiem.
Czy mówiłaś o tej wystawie, z której wstawiałaś fotki

To teraz tylko czekać na efekty Twjej pracy....kiedy ta wiosna przidzie

- JAKUCH
GOSIU wiesz jak to mówią chudy ale hoho ja też nic nie powiedziałam
a swoją drogą szkoda ,że bananów tam nie było
ELUŚKO o tej wystawie mówiłam ,ale nie żaluj naprawdę nic specjalnego tam nie było . Ciekawe jak mi to wszystko wyjdzie . Dzisiaj dokupiłam wrzosów ,ale muszę jeszcze dokupić ,żeby to na coś wyglądało . Skończyłam wreszcie ten chodniki dopiero co przyszłam do domu . Mój M już myślał ,że mnie ufo porwało . Jak radio fajnie gra to i robota lepiej idzie ŚPIEWAJĄCO .
TERAZ IDĘ W ODWIEDZINY DO WASZYCH OGRÓDKÓW BO WSZĘDZIE TRWAJĄ JESIENNE REMONTY

ELUŚKO o tej wystawie mówiłam ,ale nie żaluj naprawdę nic specjalnego tam nie było . Ciekawe jak mi to wszystko wyjdzie . Dzisiaj dokupiłam wrzosów ,ale muszę jeszcze dokupić ,żeby to na coś wyglądało . Skończyłam wreszcie ten chodniki dopiero co przyszłam do domu . Mój M już myślał ,że mnie ufo porwało . Jak radio fajnie gra to i robota lepiej idzie ŚPIEWAJĄCO .
TERAZ IDĘ W ODWIEDZINY DO WASZYCH OGRÓDKÓW BO WSZĘDZIE TRWAJĄ JESIENNE REMONTY
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu cały czas śledzę Twoje poczynania w ogrodzie :o . Jestem pełna podziwu dla Ciebie - ja jeszcze nigdy do takich prac się nie zabierałam . Owszem kopanie , przesadzanie / nawet wczoraj przesadziłam swoją hortensję Anabell - szykuję miejsce na nowe róże
/, ale robienie płytek
nigdy . Jadziu brawo , ale uważaj na zdrówko i kręgosłup - tego nie kupimy 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków