Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jacku ja nie będę wyrzucać nadwyżek kann bo już mam całą listę chętnych ,nie wiem czy nawet dla wszystkich starczy .
Część moich kann jest karłowa więc niska ,ale część mogła by być wyższa ,myślę że moja ziemia jest zbyt ścisła i nie rosną zbyt wysokie ,ale mnie to nie przeszkadza a wysokich nie chcę mam swoje Jacku ,pewnie Twoje by u mnie też wyższe nie urosły .
Jaku irysek tylko jeden kwitnie a liliowce 2 maja ponownie pąki .
Krzysiu,Agnieszko, Sylwestrze dziękuję kann rzeczywiście udało mi się zdobyć sporą kolekcję ,ale to pewnie nie wszystkie w przyszłym roku jeszcze dokupię o ozdobnych liściach .
A powojnik kupiłam jak byłam u Aśki
Genia
Część moich kann jest karłowa więc niska ,ale część mogła by być wyższa ,myślę że moja ziemia jest zbyt ścisła i nie rosną zbyt wysokie ,ale mnie to nie przeszkadza a wysokich nie chcę mam swoje Jacku ,pewnie Twoje by u mnie też wyższe nie urosły .
Jaku irysek tylko jeden kwitnie a liliowce 2 maja ponownie pąki .
Krzysiu,Agnieszko, Sylwestrze dziękuję kann rzeczywiście udało mi się zdobyć sporą kolekcję ,ale to pewnie nie wszystkie w przyszłym roku jeszcze dokupię o ozdobnych liściach .
A powojnik kupiłam jak byłam u Aśki
Genia
Geniu! Liliowiec rzeczywiście interesujący .czy znasz nazwę i czy zdjęcie oddaje nasycenie koloru ?
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu on jest taki jak na zdjęciu mam jeszcze takie zdjęcie robione latem ,ale musiałbym znaleźć.ewa f pisze:Geniu! Liliowiec rzeczywiście interesujący .czy znasz nazwę i czy zdjęcie oddaje nasycenie koloru ?
A kupowałam go pod nazwą Forty Second Street

To zdjęcie jest robione dnia 1 sierpnia jak kwitł latem
Jeżeli chcesz to już dla Ciebie go odkładam ma już dzieci
- krzysiek86
- Kontakt:
- krzysiek86