Marysiu, miałam zapytać i zabyłam : co to za hosta?
Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
Ja bym dała, bo Aureomarginata to bankowo nie jest. Jak wyżej pisałam - śliczna !Skad ja masz? pamiętasz?maria5 pisze:To radzisz dać ją do identyfikacji , na pewno będę miała więcej niespodzianekChętnie już ją ucharaczę, patrz może jeszcze jakiejś nie masz, jak tylko ma odrosty to będziemy dzielić
![]()
Z charataniem się nie spiesz, poczekam kiedy Tobie będzie wygodnie:)
aha! Hortensyjkami się nie martw, Piotr i Wojtuś dobrze o nie dbali. Podlane , w dobrej formie trafiły do mnie.Ja nie mogłam sama wcześniej pojechać, bo siadło mi auto a mój M wcześniej się nie mógł wybrać. dziękuję Mikołajku!
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Właśnie nie pamiętam , ale być może ze sklepu koło OB nie jestem pewna , szybko rośnie więc nie ma problemu mogę ją podzielić dla ciebie już jutroPola42 pisze:Ja bym dała, bo Aureomarginata to bankowo nie jest. Ja wyżej pisałam - śliczna !Skad ja masz? pamiętasz?maria5 pisze:To radzisz dać ją do identyfikacji , na pewno będę miała więcej niespodzianekChętnie już ją ucharaczę, patrz może jeszcze jakiejś nie masz, jak tylko ma odrosty to będziemy dzielić
![]()
Z charataniem się nie spiesz, poczekam kiedy Tobie będzie wygodnie:)

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Marysiu,
miałam mała przerwe w twoim watku
juz sie poprawiam ;)
Widzę pieknego zółtego ognika! udało ci sie kupic takiego z kuleczkami - masz pewnośc odmiany!
Mój żółty dopiero po 3 latach tak ładnie sie obsypał tymi owocami.
I nie rosnie tak bardzo w górę, jak pomaranczowe - to dobrze! Nie bedzie problemu z podcinaniem ;)
Żałuję, że nie mogę włączyć sie do dyskusji o hostach
- w tym temacie jestem noga 
Zycze słonecznego pierwszego dnia jesieni!
miałam mała przerwe w twoim watku

juz sie poprawiam ;)
Widzę pieknego zółtego ognika! udało ci sie kupic takiego z kuleczkami - masz pewnośc odmiany!
Mój żółty dopiero po 3 latach tak ładnie sie obsypał tymi owocami.
I nie rosnie tak bardzo w górę, jak pomaranczowe - to dobrze! Nie bedzie problemu z podcinaniem ;)
Żałuję, że nie mogę włączyć sie do dyskusji o hostach

Zycze słonecznego pierwszego dnia jesieni!

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Ewuś też mam teraz mało czasu , to w związku z ocieplaniem domu i praca, tak że nie mam kiedy pisać z wami ale już niedługo się poprawię i częściej będę was odwiedzać
Ognik oczywiście udało mi się kupić z rabatem więc trochę taniej , to już drugi jeden mi padł i nie wiem dlaczego
Szczepki od ciebie ładnie rosną